Foreningsarrangement

HAU x CA: InDesign

Kom til kursus i InDesign sammen med HAU og CA a-kasse

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
23. februar 2022
SDU Kolding, lokale 41.40
17:00
20:00

OM ARRANGEMENTET

HAU inviterer til kursus i Adobe InDesign. Kurset henvender sig til nybegyndere, så hvis du er helt grøn inden for området, har du god mulighed for at opgradere dine MS Paint evner, så dine færdigheder i højere grad kan matche de efterspurgte kompetencer inden for it-programmer på arbejdsmarkedet.

Deltager du i kurset får du følgende
PÅ kurset kan du prøve kræfter med Adobe InDesign, som er det mest udbredte program til samling af tekster, illustrationer, billeder og andre grafiske virkemidler. Programmet bruges til fremstilling af tryksager, interaktive publikationer og kan også bruges til at skabe en visuelt flot opsætning af fx eksamensopgaver og CV.
Fordi kurset henvender sig til de helt uprøvede i InDesign, er kurset bygget op på et helt elementært niveau, hvor du lærer at komme i gang helt fra bunden. Kurset giver dig derfor kendskab til og erfaringer med de grundlæggende funktioner i InDesign, så du kan arbejde videre med grafisk design og udforme professionelle tryksager.

Kurset i INDesignnkan tages separat, men ved at tilmelde dig de to øvrige kurser i Illustrator og Photoshop, vil der være mulighed for at lære, hvordan de tre programmer kan arbejde sammen.

Praktisk info
Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din PC eller Mac, da der ikke vil være tid til at installere programmet i kursets tidsrum. Der skulle kunne anskaffes en gratis prøveversion på Adobe (se evt. her: http://www.adobe.com/dk/downloads.html).

Vi gør opmærksom på, at der kun er 30 pladser pr. kursus, og kurserne er kun for medlemmer af HAU. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted senst dagen før kl. 12, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK

HAU sørger for kaffe og snacks undervejs, men vi anbefaler, at man har spist tidlig aftensmad inden kursets begyndelse, eller at man medbringer en madpakke. Der vil selvfølgelig også være pauser undervejs.

Vær opmærksom på, at der under arrangementet vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.