Kursus:

Mindfulness og mentaltræning

Mindfulness er konkrete og brugbare teknikker til at blive mere nærværende og til stede i nuet, så du bliver fokuseret og kan træffe bedre beslutninger.

Mange af os har en hektisk hverdag, med arbejde, børn, socialliv og ikke mindst de forventninger vi stiller til os selv og omgivelserne. Mindfulness handler om evnen til nærvær i dagligdagen og fokus på at være til stede i nuet - selvom kaos er omkring os – og det kan bruges i arbejdslivet, i jobsøgningen og i privatlivet. Ikke mindst kan Mindfulness bruges til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så du rent faktisk bliver mere effektiv, samtidig med at du begynder at leve dit liv, mens det foregår.

Dette kursus er en introduktion til Mindfulness, hvor du bliver introduceret til forskellige meditations- og mentaltræningsøvelser og lærer om filosofien og teorien bag mindfulness. Det forventes, at du deltager aktivt i både øvelser og debat. Mobiltelefoner skal være slukket, når du er i kursuslokalet, da det er vigtigt at være 100% til stede for at få det optimale ud af kurset.

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer.  

Praktisk info

Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer.  

Pris

Kurset er GRATIS og forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Er du endnu ikke CA-medlem? 
Bliv medlem af CA og nyd godt af de mange fordele.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

16. januar 2020, 09:30-15:30 - CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C | Tilmeld, medlem