Kursus:

Mindfulness og mentaltræning

Mindfulness er; At være opmærksom på en bevidst måde i det aktuelle øjeblik uden at dømme

Mange af os har en hektisk hverdag med arbejde, børn og vores sociale liv. Vi stiller mange forventninger til os selv og til vores omgivelser. Mindfulness er træning i at være bevidst nærværende i dagligdagen og i arbejdslivet - selvom kaos er omkring os. I jobsøgningen kan mindfulness bruges til at skærpe din opmærksomhed og koncentration, så du rent faktisk bliver mere effektiv, samtidig med at du begynder at leve dit liv, mens det foregår.

Indhold

Dette kursus er en introduktion til Mindfulness, hvor du stifter bekendtskab med forskellige meditations- og mentaltræningsøvelser og lærer om filosofien og teorien bag mindfulness. Vi gennemgår konkrete og brugbare teknikker til at blive mere nærværende og til stede i nuet, så du bliver fokuseret og kan træffe bedre beslutninger. Du vil blive inviteret til at deltage aktivt på dagen med både øvelser og debat. 

Undervisere

I Gentofte underviser Rikke Østergaard, erhvervssociolog og forfatter til bøgerne ”TAK” - ”Sluk for emhætten” og ”Træn din hjerne og træf bedre beslutninger”.

I Århus undervises på skift af CA´s karriererådgivere med speciale i stress og mindfulness.

Målgruppe

Kurset er for alle medlemmer af CA a-kasse.  

Pris

Kurset er gratis for medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Praktisk info

På kursusdagen vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Mobiltelefoner skal være slukkede, når du er i kursuslokalet, da det er vigtigt, at du kan være 100 % til stede for at få det optimale ud af kurset.

Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 33 14 90 45.

OBS: Pga Coronavirus afholder CA ikke kurser med fysisk fremmøde i resten af 2020.

Vi anbefaler i stedet vores brede udvalg af videokurser og webinarer.

Pris

Kurset er GRATIS og forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Er du endnu ikke CA-medlem? 
Bliv medlem af CA og nyd godt af de mange fordele.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette kursus.