Kursus:

Mindfulness og mentaltræning - Udvidet

Vi går i dybden med Mindfulness og mentaltræning med specielt fokus på selvledelse og opmærksomhedstræning i din hverdag.

Forudsætning for at deltage i kurset

Du kan kun deltage i dette kursus, hvis du har deltaget i vores kursus Mindfulness og mentaltræning. Det er op til dig, hvor lang tid der går mellem, at du deltager på de 2 kurser, men vi stiller det krav, at du skal have haft mulighed for at reflektere over Mindfulness teknikkerne i din hverdag, som du har lært på Mindfulness og mentaltræning. 

Indhold

Dette kursus har specielt fokus på opmærksomhedstræning og selvledelse. Det handler om at være mere nærværende og tage ansvar for det liv, du gerne vil leve. Det skaber muligheder, indre ro og livsglæde. 
Du lærer at gå mere i dybden med Mindfulness og mentaltræning og få det implementeret i din hverdag. Det vil sige, vi ikke kun taler om at træne sindet og hjernen, men rent faktisk også gør det.

Underviser

I Gentofte undervises af Rikke Østergaard, Erhvervssociolog og forfatter til bøgerne ’TAK!’ og ’Sluk Emhætten – Træn din hjerne og træf bedre beslutninger’. 

I Aarhus undervises skiftevis af CA's karriererådgivere.

Praktisk info

Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Mobiltelefonen skal være slukket under kurset, ikke kun af hensyn til underviseren og de andre deltagere, men også for din egen opmærksomheds skyld. Vi skal på kurset ud og gå og træne mindful walking, så tag tøj på til vejret og fornuftige sko. 

Kurset er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

OBS: Pga Coronavirus afholder CA ikke kurser med fysisk fremmøde i resten af 2020.

Vi anbefaler i stedet vores brede udvalg af videokurser og webinarer.

Pris

Kurset er GRATIS og forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Er du endnu ikke CA-medlem? 
Bliv medlem af CA og nyd godt af de mange fordele.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette kursus.