Kursusforløb:

Netværk i praksis

Vil du være bedre til at netværke? Bliv klogere på begrebet networking, og få værktøjer til at bruge dit netværk, så du opnår det, du gerne vil.

Få en god forståelse for, hvordan du kan kortlægge, udbygge og bruge dit netværk. Og ikke mindst, hvad du kan gøre for at opnå det, du har brug for, hvad enten det er information, inspiration eller leads. 

Indhold

 • Generelt om netværk
 • Kortlæg dit eget netværk
 • Hvad dit netværk har brug for fra dig
 • Når du har brug for dit netværk 
 • Udvid dit netværk
 • Det personlige møde

 

Dette er et kursusforløb i 3 dele

 

 • Forbered dig inden workshoppen
   

  Straks efter tilmelding modtager du en e-mail med link til de materialer – en række videoer og en arbejdsbog – som du skal arbejde med inden workshoppen.

  DEADLINE: Du skal have færdiggjort opgaver og deltaget i en quiz om opgaverne inden workshoppen. Dato for deadline modtager du i en bekræftelsesmail, når du tilmelder dig kurset. Hvis du ikke har forberedt dig med opgaver og quiz, får du ikke et ordentligt udbytte af workshoppen.

 • Selve Workshoppen – kom forberedt

  Workshoppen starter, hvor online-læringen slutter. Vi arbejder videre med udgangspunkt i den viden, du har fået ved online-læringen. Facilitatoren stiller opgaver og giver sparring, men gennemgår ikke materialet igen.

  På workshoppen arbejder du konkret med dit eget netværk og får sparring på, hvordan du kan synliggøre, hvad du kan og ønsker over for dit netværk. Du udveksler ideer, feedback og evt. kontakter med de øvrige deltagere.  

  Workshops afholdes løbende på vores lokale kontorer i Gentofte, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding. (Du kan se listen over kommende datoer og afholdelsessteder og tilmelde dig nederst på denne side.)

 • Opfølgning

  Efter workshoppen hjælper deltagerne hinanden gennem netværksbaseret opfølgning, så læringen bliver brugt. 

  Når du går derfra, har du lavet en handlingsplan og danner makker med en eller flere af deltagerne, så I kan støtte hinanden i at føre jeres handlingsplaner ud i livet.  

Udbytte

Når du har gennemgået det online materiale og deltaget i workshoppen samt opfølgningen, er du godt i gang med at blive fortrolig med mulighederne i at give, dele og modtage viden og sparring fra mennesker omkring dig. Både dem du selv kender, og dem du kender gennem andre. Og du har et godt overblik over, hvordan dit netværk ser ud.

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forstå begrebet netværk og afprøve mulighederne i praksis. 

Forberedelse er en betingelse for at deltage i workshoppen

Det er en forudsætning for at deltage i workshoppen, at du har gennemgået online-læringen og gennemført den tilhørende quiz inden deadline (se under pkt. 1). Materialet til forberedelsen bliver ikke gennemgået igen på workshoppen. Er du ikke er forberedt, får hverken du eller de andre deltagere det fulde udbytte af workshoppen. 

Målgruppe

Kursusforløbet er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forstå begrebet netværk og afprøve mulighederne i praksis.

Facilitator

Workshoppen faciliteres på skift af CA's dygtige og erfarne karriererådgivere. 

Praktisk information

Når du har tilmeldt dig kursusforløbet modtager du en e-mail med adgang til de materialerne, du skal arbejde med i første del, samt bekræftelse af sted og dato for workshoppen.

Direkte adgang til videoerne

Passer kursusdatoen dig ikke? Eller foretrækker du at se og arbejde udelukkende med videoerne?

Her får du direkte adgang til kursusvideoerne.

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login med NemID.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette kursus.

CA’s Persondatapolitik
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer & Gå hjem-møder) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).