Webinar

Nudge din kommunikation

Vil du løfte din kommunikation til et højere niveau?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
26. august 2020
CA Webinar
17:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

Kom med, når Nathalie Søegaard fra Bro holder webinar om, hvordan du kan bruge nudging i din kommunikation.

Skriftlig kommunikation er en stenhård kompetence. En muskel, der ofte skal i motionscenteret, for at du kan holde trit med at skrive tekster, din modtager gider læse - tekster der får din modtager til at ændre adfærd og til at handle på baggrund af dem. Det skal du bruge nudging til at lykkes med.

Nudging bidrager med fundamentale antagelser om din målgruppe – og ikke mindst din målgruppes begrænsninger. De begrænsninger skal du kende til, når du kommunikerer på skrift. Nudging er ikke kun fodspor hen til en affaldsspand, det er også greb, du kan bruge i dine tekster.

Under webinaret får du:
• En introduktion til, hvad nudging er, og hvorfor du skal bruge det.
• De tre vigtigste barrierer, du skal kende, når du kommunikerer.
• Indblik i en metode, så du kan vurdere, hvornår du skal bruge hvilke nudgegreb.
• Konkrete eksempler på, hvordan Bro har brugt nudgegreb i deres tekster og inspiration til, hvordan du kan bruge samme nudgegreb i din næste tekst.

Hvis du gerne vil opnå en forståelse for din egen og andres adfærd og samtidig lære, hvordan du kan påvirke adfærd via kommunikation, så er webinaret lige noget for dig.

Om foredragsholderen
Nathalie Søegaard fra kommunikations- og adfærdsbureauet Bro er din foredragsholder på webinaret. Hendes faglige hjemmebane er skriftlig formidling og nudging i praksis; kompetencer hun ofte sætter i spil som fast skribent på Bro blog. Derudover underviser Nathalie også i nudging, og i hvordan vi bedst skriver tekster, der ændrer adfærd og får vores målgruppe til at handle.

Hun har f.eks. været med til at skrive dette blogindlæg om, hvordan hun har brugt nudging i kampagnen Mad – uden – spild

Målgruppe
Alle medlemmer af CA kan deltage. Du kan også deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt på ovenstående link.

Praktisk info
Det er gratis at deltage.

Du modtager et link til webinaret dagen inden afholdelse.