Webinar

Pseudoarbejde i erhvervslivet med Dennis Nørmark

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu. I hvert fald ifølge Dennis Nørmark.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
10. februar 2022
CA Webinar
16:00
17:15

OM ARRANGEMENTET

Under foredraget stiller Dennis skarpt på alle de overflødige opgaver, vi fylder arbejdstiden med i det private erhvervsliv. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint-præsentationer, målinger og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at skabe værdi, innovere og skabe en meningsfuld arbejdsdag.

Dennis vil blandt andet fortælle om, hvad pseudoarbejde er, hvor udbredt det er og hvordan det kunne gå så galt.
Foredraget er en øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de simple ændringer medarbejdere og ledere kan implementere.
Vi har alle travlt, men hvad har vi egentlig travlt med?

Om Dennis Nørmark
Dennis Nørmark er en kendt antropolog, foredragsholder, og forfatter. Han er en dygtig videnskabsformidler, som hyppigt medvirker i både tv og radio. Derudover er han forfatter til bestselleren ”Pseudoarbejde – hvornår fik vi travlt med at lave ingenting?”, som han har skrevet i samarbejde med filosof Anders Fogh Jensen i 2018. I 2021 udkom hans nye bog ”Tilbage til arbejdet”, hvor han præsenterer resultaterne af sin research.

Dennis Nørmark har igennem en årrække arbejdet som konsulent og keynote-speaker i erhvervslivet med et skarpt blik på at rådgive topledere om kulturforskelle i forretningslivet.

Derudover arbejder han med ledelse i flere forskellige organisationer herunder Danmarks Radio, hvor han er næstformand for bestyrelsen.

Målgruppe
Webinaret er relevant for dig, der arbejder i erhvervslivet.

Praktisk info.
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig her på siden.
Vær OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.