Webinar:

Siger du nogle gange 'ja', når du burde sige 'nej'?

Vi er alle drevet af vaner, og det sker, at vi styrer gennem store dele af vores hverdag på autopilot. Vi har oparbejdet en rolle, som vi udfylder og spiller godt.

Den rolle kan betyde, at vi bare siger ja uden egentlig at tage stilling til, om det giver mening for os at sige ja, om vi har lyst, om det er noget vi virkelig prioriterer, om vi har den rette kompetence til at løfte opgaven, eller om vi overhovedet har tid.

Indhold

I dette webinar vil vi arbejde med evnen til at vælge til og fra. Vi vil fokusere på den kraft, der ligger bag, når du nogle gange får sagt ja, selv om du burde sige nej. Vi vil også arbejde med konsekvensen af dine til- og fravalg samt træne en metode, der gør dig i stand til bedre at vælge, hvornår det er rigtigt for dig at sige ja, og hvornår det er rigtigt for dig at sige nej.

Mål & Udbytte

  • Du får indsigt i hvilke parametre, du kan anvende, når du skal vurdere, hvad der er bedst for dig
  • Du får indsigt i, hvordan du bedst fastholder din selvrespekt og vinder andres respekt
  • Du får konkrete værktøjer til at mærke dine egne grænser og metoder til at sige nej på den gode måde

Bemærk

Dette er et ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde dig et enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaet for de andre webinarer ser du nedenfor. Find dem i oversigten over webinarer.

  • Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare? 
  • Forandringer - måske en ny mulighed
  • Siger du nogle gange "ja", når du burde sige "nej"?
  • Relationer i arbejdslivet 

Målgruppe

CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber, der kan øge trivsel på jobbet.

Praktisk info

Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

Målgruppe

CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber der kan øge trivsel på jobbet.

Som ikke-medlem kan du også tilmelde dig til webinaret.

Trives du?

Dette webinar er en del af en serie på 4, der alle sætter fokus på din trivsel i jobbet.

Læs mere om de 3 øvrige webinarer her:

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

16. september 2021, 16:00-17:00 - CA Webinar | Deadline for tilmelding er desværre overskredet.