Webinar

Siger du nogle gange 'ja', når du burde sige 'nej'?

Vi er alle drevet af vaner, og det sker, at vi styrer gennem store dele af vores hverdag på autopilot. Vi har oparbejdet en rolle, som vi udfylder og spiller godt.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
16. september 2021
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

Den rolle kan betyde, at vi bare siger ja, uden egentlig at tage stilling til om det giver mening for os at sige ja, om vi har lyst, om det er noget vi virkelig prioritere, om vi har den rette kompetence til at løfte opgaven, eller om vi overhovedet har tid.

Indhold
I dette webinar vil vi arbejde med evnen til at vælge til og fra. Vi vil fokusere på den kraft, der ligger bag, når du nogle gange får sagt ja, selv om du burde sige nej. Vi vil også arbejde med konsekvensen af dine til- og fravalg, samt træne en metode der gør dig i stand til bedre at vælge, hvornår det er rigtigt for dig at sige ja, og hvornår det er rigtigt for dig at sige nej.

Mål & Udbytte
• Du får indsigt i hvilke parametre, du kan anvende, når du skal vurdere, hvad der er bedst for dig!
• Du får indsigt i, hvordan du bedst fastholder din selvrespekt og vinder andres respekt!
• Du får konkrete værktøjer til at mærke dine egne grænser og metoder til at sige nej på den gode måde!

Bemærk
Dette er et ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde ét enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaet for de andre webinarer ser du nedenfor.

- Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare?
- Forandringer - måske en ny mulighed
- Siger du nogen gange "ja" når du burde sige "nej"?
- Relationer på jobbet

Målgruppe
CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber, der kan øge trivsel på jobbet.

Praktisk information
Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.