Kursusoversigt

CA tilbyder en lang række online kursusforløb og webinarer inden for jobsøgning, karriereudvikling og personlige kompetencer.

Fælles for de mange undervisningstilbud er, at de er gratis for vores medlemmer - uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde!
Brug denne kalender over alle CA's kommende arrangementer, hvis du gerne vil sortere på geografi og/eller afholdelsesdato.

Husk også, at CA-medlemmer kan få gratis IT-kurser hos Onlinekurser.dk.

Er du medlem af CA+, har du yderligere adgang til en række +Kurser til særligt fordelagtige medlemspriser inden for Digital Markedsføring, Kommunikation og Projektledelse inkl. certificeringer. Derudover får CA+ medlemmer ekstra gode rabatter hos en række af vores samarbejdspartnere.

Direkte adgang til videokurser >

Få direkte adgang til CA's videokurser om jobsøgning og karriereudvikling.

Jeg er...

Studerende

Er du studerende, er du naturligvis også velkommen til at benytte tilbudene under kategorien 'Jobsøgende og/eller lønmodtager'.

De følgende kurser/webinarer er dog særligt målrettet mod og forbeholdt studerende. 

Webinarer

Onsdag d. 3. november, kl. 15.00
Excel for business-studerende

Torsdag d. 4. november, kl. 16.30
Sådan finansierer du dit studieophold i udlandet

 

Online foredrag

CA afholder løbende online foredrag, hvor eksperter udefra giver input om forskellige emner - fx. ledelse, personlig udvikling og faglig inspiration. Pt. arbejder vi på programmet for vinter og forår, som vil blive præsenteret løbende.