Kursusoversigt

CA tilbyder en lang række online kursusforløb og webinarer inden for jobsøgning, karriereudvikling og personlige kompetencer.

Fælles for de mange undervisningstilbud er, at de er gratis for vores medlemmer - uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde!

Brug denne kalender over alle CA's kommende arrangementer, hvis du gerne vil sortere på geografi og/eller afholdelsesdato.

Som CA-medlem kan du også deltage i gratis kurser om IT, kommunikation, marketing, hjemmearbejde m.m. hos Onlinekurser.dk.

Er du medlem af CA+, har du yderligere adgang til en række +Kurser til særligt fordelagtige medlemspriser inden for Digital Markedsføring, Kommunikation og Projektledelse inkl. certificeringer. Derudover får CA+ medlemmer ekstra gode rabatter hos en række af vores samarbejdspartnere.

Direkte adgang til videokurser >

Få direkte adgang til CA's videokurser om jobsøgning og karriereudvikling.

Jeg er...

Studerende

Er du studerende, er du naturligvis også velkommen til at benytte tilbudene under kategorien 'Jobsøgende og/eller lønmodtager'.

De følgende kurser/webinarer er dog særligt målrettet mod og forbeholdt studerende. 

Webinarer

Der er på nuværende tidspunkt ikke planlagt arrangementer særligt målrettet studerende. Vi ønsker alle held og lykke med de forestående eksaminer.

 

Online foredrag

CA afholder løbende online foredrag, hvor eksperter udefra giver input om forskellige emner - fx. ledelse, personlig udvikling og faglig inspiration. Pt. arbejder vi på programmet for vinter og forår, som vil blive præsenteret løbende. Foreløbigt byder det på:

Den digitale kunderejse, 27/1

Pseudoarbejde i erhvervslivet, 10/2