CA Lønsikring – øget økonomisk sikkerhed

Med CA Lønsikring kan du få et supplement til dagpengene, hvis du bliver ledig. Du bestemmer selv, hvor stor økonomisk sikkerhed du vil have.

Du kan vælge udbetalinger fra 2.000 kroner til 40.000 kroner i op til 12 måneder. Udbetalingerne er et supplement til dagpengene, der i gennemsnit er 18.395,- kr./md. om måneden. Efter udløbet af din selvrisikoperiode på 30 dage får du udbetalt din ydelse hver gang, du har været ledig i 30 dage.

Du skal tegne din lønsikring, inden du fylder 55 år. Du kan være tilmeldt ordningen, til du fylder 65 år, hvor mange andre lønforsikringer stopper, når du fylder 60 år.

Hvis du har en anden lønforsikring, kan du overføre ancienniteten fra den, når du skifter til CA Lønsikring, hvis du i øvrigt opfylder kriterierne for tegning af forsikringen.

Kort om CA Lønsikring:

 • Dækning på op til 90% af din hidtidige løn efter fradrag af arbejdsmarkedsbidrag
 • Dækning på op til 40.000 om måneden, udover dagpengene. Du betaler ikke arbejdsmarkedsbidrag af udbetalingerne.
 • Dækning i sammenlagt 36 måneder, maksimalt 12 måneder pr ledighedsperiode
 • Deltidsansatte med min. 16 timer om ugen kan nu tegne forsikringen
 • 12 måneders midlertidigt arbejde tilladt
 • Der er en selvrisiko på 30 dage. Du kan altså ikke få lønsikring for de første 30 dages ledighed. Det betyder, at du først får den første lønforsikringsudbetaling, når du har været ledig i 60 dage.Herefter får du en udbetaling hver gang, du har været ledig i 30 dage
 • 9 måneders startkarens. Du må ikke blive opsagt eller få kendskab til din opsigelse de første 9 måneder efter tilmelding til ordningen.
 • Hvis du har en anden tillægsforsikring, kan du overføre ancienniteten fra den, når du skifter til CA Lønsikring, hvis du i øvrigt opfylder kriterierne for tegning af forsikringen.

Krav for tegning af CA Lønsikring:

 • Du er medlem af CA
 • Du er fyldt 18 år, men ikke fyldt 55 år på forsikringens ikrafttrædelsestidspunkt og har et dansk cpr-nummer
 • Du er fastansat som lønmodtager i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne) i mindst 16 timer og har været det i mindst de sidste 6 måneder
 • Du er ikke arbejdsløs og har ikke - eller burde have - kendskab til kommende ledighed.

I forsikringens løbetid er det en forudsætning, at du til stadighed opfylder kravene om CA-medlemskab, bopæl og CPR-nr. Du kan være tilmeldt ordningen, til du fylder 65 år.

Har du spørgsmål?

I vores FAQ-sektion finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om CA Lønsikring.  FAQ om CA Lønsikring

CA Lønsikring udbydes til CA's medlemmer af forsikringsselskabet AmTrust i samarbejde med Marsh. CA er ikke involveret i administrationen af ordningen. Kontakt i stedet CA Lønsikring/Marsh på tlf 4595 4671 eller ca.lonsikring@mmc.com

Ønsker du at beregne din præmie, se priser og/eller tilmelde dig CA Lønsikring, kan du gøre det på CA Lønsikrings egen hjemmeside.

Kontakt CA Lønsikring / Marsh
4595 4671

Beregn din præmie og tilmeld dig CA Lønsikring

Gå til CA Lønsikrings egen hjemmeside og læs mere om priser, dækninger, betingelser og meget mere.

CA PLUS tillægsforsikring ophører

Europæiske trækker sig ud af markedet for lønsikringer. Derfor bliver alle CA PLUS-kunder opsagt. Alle CA PLUS-kunder opfordres derfor til hurtigst muligt at skifte til CA Lønsikring, hvor de enten kan fortsætte på samme vilkår som deres CA PLUS, eller konvertere til den 'normale' CA Lønsikring, som du kan læse om her på siden.

Skadesanmeldelser til CA PLUS/Europæiske:

Ufrivillig arbejdsløshed

Uarbejdsdygtighed

Europæiske kan kontaktes på 70226172 el. plusforsikring@er.dk

Ledig et år uden panik

Da Kim Weibel mistede jobbet som marketingdirektør, var han forberedt på, at det kunne komme til at tage tid, før han fandt et nyt job.

Ufattelig glad for CA PLUS

Det kom bag på Christina Rosenkrantz Nystrup, da hun mistede sit job som IT-projektleder. Men økonomisk har hun tacklet 6 måneders ledighed nogenlunde...

Tillægsforsikring giver ro

Anne-Christine Østergaard var forberedt på at nedskæringer kunne ramme hende. En tillægsforsikring var med til at give ro på den økonomiske bagsmæk. 

8 fyringsrunder uden søvnløse nætter

Mellemlederen 'Anders' tog en række fyringsrunder forholdsvis roligt, også da han selv blev afskediget ved den 8. fyringsrunde.