Bliv klogere på din startløn som nyuddannet

Med den nye CA+ lønstatistik for dimittender får du adgang til en lønberegner for nyuddannede. Lønberegneren kan give dig indsigt i lønniveauet for forskellige stillinger - både i det private erhvervsliv og i den offentlige sektor. Derigennem vil du blive klogere på niveauet for din startløn som nyuddannet. 

Udfyld og indsend formularen nedenfor, så får du som medlem af CA+ adgang til lønberegneren. Er du ikke medlem af CA+, og ønsker at få adgang til lønberegneren, så accepterer du samtidigt at blive kontaktet af CA.

Bestil en adgang til CA Lønberegner for Nyuddannede her:

Med CA Advokathjælps nye lønstatistik for dimittender får du adgang til en lønberegner for nyuddannede.

Lønberegneren kan give dig indsigt i lønniveauet for forskellige stillinger. Derigennem vil du blive klogere på niveauet for din startløn som nyuddannet. 

Udfyld og indsend formularen nedenfor, så får du som medlem af CA Advokathjælp adgang til lønberegneren. Er du ikke medlem af CA Advokathjælp, og ønsker at få adgang til lønberegneren, så accepterer du samtidigt at blive kontaktet af CA.

Bestil en adgang til CA Lønberegner for Nyuddannede her:

** Ja tak, jeg ønsker at få adgang til CA Lønberegner for Nyuddannede og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

Hvad skal jeg have i løn som nyuddannet?

Har du mere end to års erfaring?

Brug CA Løntjek og sammenlign din egen løn med lønniveauet for andre erfarne, faglige profiler.