Bliv klogere på lønforhandling og forhandlingsteknik

Vil du have mere i løn? Så er det en god ide at have styr på din forhandlingsteknik og være godt forberedt til fx din lønforhandling. 

God forberedelse og forhandlingsteknik kan styrke din præstation og hjælpe til at skabe gode resultater, uanset om du forhandler løn, en kontrakt eller på anden vis gerne vil have dine synspunkter igennem.

Vi har samlet nogle artikler, der kan hjælpe dig med at blive en vinder i forhandlingen, hvad enten det gælder lønforhandlingen, kontrakten eller noget helt tredje.

Her på siden får du en kort introduktion til, hvordan forberedelse og forhandlingsteknik kan hjælpe dig i forhandlingssituationen – og så har vi samlet nogle artikler, der kan hjælpe dig til blive at blive en vinder i lønforhandlingen – og andre forhandlinger.

Forbered dig til din lønforhandling

En lønforhandling begynder længe inden, I sætter jeg ved forhandlingsbordet. Så selvom lønforhandling for mange er en årlig tilbagevendende begivenhed, så kan det være en god ide at forberede sig løbende. Forberedelse er nemlig grundlaget for en god lønforhandling.

Opret fx et dokument med de resultater, du har skabt i løbet af året og sæt dem i relation til virksomhedens prioriteter og strategiske mål. At være velforberedt til din lønforhandling kan få dig til at virke mere overbevisende og øge sandsynligheden for, at du får dine synspunkter igennem.

At forberede sig godt er bare et af mange gode råd om, hvordan du får succes, når du forhandler løn. Vi har samlet tre artikler, der guider dig til en god lønforhandling:  

Få styr på forhandlingsteknikken

Det er altid godt at vide, hvordan man håndterer en forhandlingssituation. Uanset om du skal forhandle en kontrakt, er til lønforhandling eller på anden vis gerne vil have dine synspunkter igennem.

Vi har samlet 6 artikler, der lærer dig mere om forhandlingsteknik. Her kan du bl.a. lære om begrebet BATNA og om det svære første bud og læse om fordele og ulemper ved at spille med åbne kort til lønforhandlingen. Du får også gode råd til, hvordan du motiverer din modpart.


 

Få CA's gratis lønguide og få mere ud af lønforhandlingen

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Webinar om lønforhandling

Lær hvordan du får et godt resultat i hus ved lønforhandling, uden at sætte forholdet til din arbejdsgiver over styr. 

Download CA's Lønguide

Decorative

Gå velforberedt til din næste jobsamtale med overblik, klare mål og gode argumenter. Få tilsendt lønguiden til din indbakke som pdf.

Brug CA Løntjek!

Med værktøjet CA Løntjek kan du som lønmodtager sammenligne din løn og holde dig opdateret på lønniveauet for din stilling.

Decorative