CA Løntjek - se og sammenlign lønniveauet for din stilling

- Og træk detaljerede lønrapporter.

CA løntjek

Med CA Løntjek får du adgang til lønoplysninger for faglige profiler som din. Du kan sammenligne månedslønnen, men også den samlede lønpakke inkl. pension, ferie, firmabil, timeløn og meget andet.

CA Løntjek er et forholdsvis nyt værktøj. For nogle typer stillinger kan der derfor være færre profiler til sammenligning. Men jo hurtigere vi får mere data, jo hurtigere får vi et endnu bedre sammenligningsgrundlag. Og det er ikke for tidligt at oprette sig. Vi holder dig nemlig automatisk opdateret, når der sker ændringer for din stilling, så snart du har oprettet din profil.

OBS: CA Løntjek er et værktøj til lønmodtagere. Du kan derfor ikke oprette en profil / lave et løntjek på baggrund af et studiejob eller som selvstændig.

Opret et løntjek ved at oprette en profil på www.ca-loentjek.dk >

Decorative

Sammenlign med profiler,
der matcher din

Decorative

Målrettede tips til din
lønforhandling

Decorative

Interaktive grafer og
uddybende forklaringer

Decorative

Sammenfatning du kan printe
og tage med

Knap: Få adgang til opdaterede løndata

Lønrapporter giver mere detaljeret viden

Efter du opretter en profil, har du mulighed for at udarbejde lønrapporter. Rapporterne giver dig mere detaljeret viden om din stilling og tips til, hvor du kan forbedre dit samlede lønniveau. Som medlem af CA Karrierepartner og a-kasse har du gratis adgang til et ubegrænset antal lønrapporter. Du kan også lave lønrapporter på andre stillinger end din egen, hvis du fx overvejer et karriereskift. 

 

CA Løntjek er ejet og drevet af CA+. Alle kan gratis benytte værktøjet og CA-medlemmer har gratis adgang til lønrapporter.

Opret et Løntjek

Tjek din løn og hold dig opdateret på dit lønniveau.

Knap: Opret Løntjek