Nå dine mål med karriererådgivning

Med CA's karriererådgivere kan du gratis få professionel karriererådgivning, job- og karrierecoaching, der hjælper dig med at nå dine mål – både professionelt og personligt. 

BEMÆRK: indtil videre tilbydes kun telefonisk karriererådgivning for at begrænse Corona-smitte​. Læs mere

CA’s karriererådgivning / karrierecoaching tager udgangspunkt i dine udfordringer og behov. Karriererådgivning handler nemlig om at hjælpe dig et skridt videre i dit arbejdsliv. Et møde med en karriererådgiver eller -coach kan blandt andet hjælpe dig med at lægge en plan for din karriereudvikling eller guide dig gennem din jobsøgningsperiode. Men jobrådgivning kan også handle om din trivsel på arbejdspladsen.

Kan karriererådgivning hjælpe dig et skridt videre?

Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål? Så kan det være en god ide at booke tid hos en karrierecoach fra CA. Det er nemlig eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivning dagligt giver medlemmerne sparring på:

 • Ønsker du et nyt job? 
 • Eller vil du videreudvikle dig i dit nuværende? 
 • Er du i tvivl om dine kompetencer eller usikker på din personprofil, og hvilke typer job der passer til dig?
 • Ønsker du hjælp til din jobsøgningsstrategi?
 • Oplever du problemer i samarbejdet med dine kollegaer? 
 • Har du svært ved at få job, fritid og familieliv til at hænge sammen?
 • Eller mangler du indsigt i typiske personlige reaktionsmønstre som leder?

Det er bare eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivere og certificerede coaches dagligt giver medlemmerne sparring på. 

Karriererådgivning med udgangspunkt i en test/profil

Et godt afsæt for en karriererådgivning om fx, hvad der motiverer og demotiverer dig, eller hvordan dit samspil er med kolleger og chef, får du ved at tage afsæt i en personprofilanalyse. Læs mere om CA's tilbud om IQ-test og personlighedstest.

Feedback på CV og ansøgning

Vil du gerne have feedback på dit CV og din ansøgning? Skriv til ca@ca.dk og book en karriererådgiver til at give dig sparring på CV og ansøgning.

For at sikre at tiden med din karriererådgiver bruges bedst muligt til at give dig en personlig feedback der er tilpasset din situation, er det vigtigt du laver noget forarbejde.

Derfor vil vi anbefale, at du først benytter et eller flere af følgende tilbud. Så er du godt klædt og kan få bedst muligt udbytte af din karriererådgivning.

Karrierecoaching i CA - hvem møder du?

CA's team af karriererådgivere og coaches har hver især stærke kompetencer og erfaringer fra HR, rekruttering eller ledelse. De har alle flere års erfaring med at coache og rådgive andre. Flere af dem er desuden certificerede stresscoaches. 

  Book en rådgivning

  Få kompetent karriererådgivning. Vores rådgivere er uddannede til at varetage opgaver inden for jobcoaching, jobrådgivning, stresscoaching, samtaletræning og rekruttering.

  BEMÆRK: Pt foregår al karriererådgivning telefonisk for at begrænse Corona-smitte.

  Medlemshistorier

  CA's medlemmer fortæller, hvad de har fået ud af at bruge karriererådgivning og jobcoaching.