CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Nå dine mål med karriererådgivning

Med CA's karriererådgivere kan du gratis få professionel karriererådgivning, job- og karrierecoaching, der hjælper dig med at nå dine mål – både professionelt og personligt. 

BEMÆRK: Frem til og med 13. april tilbydes kun telefonisk karriererådgivning for at begrænse Corona-smitte​. Læs mere

CA’s karriererådgivning / karrierecoaching tager udgangspunkt i dine udfordringer og behov. Karriererådgivning handler nemlig om at hjælpe dig et skridt videre i dit arbejdsliv. Et møde med en karriererådgiver eller -coach kan blandt andet hjælpe dig med at lægge en plan for din karriereudvikling eller guide dig gennem din jobsøgningsperiode. Men jobrådgivning kan også handle om din trivsel på arbejdspladsen.

Kan karriererådgivning hjælpe dig et skridt videre?

Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål? Så kan det være en god ide at booke tid hos en karrierecoach fra CA. Det er nemlig eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivning dagligt giver medlemmerne sparring på:

 • Ønsker du et nyt job? 
 • Eller vil du videreudvikle dig i dit nuværende? 
 • Er du i tvivl om dine kompetencer eller usikker på din personprofil, og hvilke typer job der passer til dig?
 • Ønsker du hjælp til din jobsøgningsstrategi?
 • Oplever du problemer i samarbejdet med dine kollegaer? 
 • Har du svært ved at få job, fritid og familieliv til at hænge sammen?
 • Eller mangler du indsigt i typiske personlige reaktionsmønstre som leder?

Det er bare eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivere og certificerede coaches dagligt giver medlemmerne sparring på. 

Karriererådgivning med udgangspunkt i en test/profil

Et godt afsæt for en karriererådgivning om fx, hvad der motiverer og demotiverer dig, eller hvordan dit samspil er med kolleger og chef, får du ved at tage afsæt i en personprofilanalyse. Læs mere om CA's tilbud om IQ-test og personlighedstest.

Karrieremodellen™ er et andet værktøj, vi benytter til at kortlægge din karriereretning og dine karrieremotiver. Læs mere om Karrieremodellen

Karrierecoaching i CA - hvem møder du?

CA's team af karriererådgivere og coaches har hver især stærke kompetencer og erfaringer fra HR, rekruttering eller ledelse. De har alle flere års erfaring med at coache og rådgive andre. Flere af dem er desuden certificerede stresscoaches. 

  Book en rådgivning

  Som CA-medlem er du sikret kompetent karriererådgivning. Vores rådgivere er uddannede til at varetage opgaver inden for jobcoaching, jobrådgivning, stresscoaching, samtaletræning og rekruttering.

  BEMÆRK: Frem til og med 13. april tilbydes kun telefonisk karriererådgivning for at begrænse Corona-smitte. Læs mere

  Jobcafé i CA

  Hver mandag afholder CA’s karriererådgivning jobcafe. Her kan du netværke med andre jobsøgende og få sparring på dit CV og din ansøgning fra en af CA's karriererådgivere. 

  BEMÆRK: Frem til og med 13. april afholdes ikke jobcafé for at begrænse Corona-smitte. Du kan i stedet få telefonisk sparring på CV og ansøgning. Læs mere

  Medlemshistorier

  CA's medlemmer fortæller, hvad de har fået ud af at bruge karriererådgivning og jobcoaching.