Nå dine mål med karriererådgivning

Med CA's karriererådgivere kan du få professionel karriererådgivning og jobcoaching, der hjælper dig med at nå dine mål –  både professionelt og personligt. 

CA’s karriererådgivning tager udgangspunkt i dine udfordringer og behov. Karriererådgivning handler nemlig om at hjælpe dig et skridt videre i dit arbejdsliv. Et møde med en certificeret jobcoach eller rådgiver kan blandt andet hjælpe dig med at lægge en plan for din karriereudvikling eller guide dig gennem din jobsøgningsperiode. Men jobrådgivning kan også handle om din trivsel på arbejdspladsen.

Kan karriererådgivning hjælpe dig et skridt videre?

Kan du svare ja til et eller flere af følgende spørgsmål? Så kan det være en god ide at booke tid til karriererådgivning med en jobcoach fra CA. Det er nemlig eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivning dagligt giver medlemmerne sparring på:

 • Ønsker du et nyt job? 
 • Eller vil du videreudvikle dig i dit nuværende? 
 • Er du i tvivl om dine kompetencer eller usikker på din personprofil og hvilke typer job, der passer til dig?
 • Har du brug for at optimere din ansøgning og dit CV? Eller din performance ved en evt. jobsamtale?
 • Oplever du problemer i samarbejdet med dine kollegaer? 
 • Har du svært ved at få job, fritid og familieliv til at hænge sammen?
 • Eller mangler du indsigt i typiske personlige reaktionsmønstre som leder?

Det er bare eksempler på nogle af de udfordringer, som CA's karriererådgivere og certificerede jobcoaches dagligt giver medlemmerne sparring på. 

  Book en karriererådgivning

  Som CA-medlem er du sikret kompetent karriererådgivning. Vores rådgivere er uddannede til at varetage opgaver inden for jobcoaching, jobrådgivning, stresscoaching, samtaletræning og rekruttering.

  Jobcafé i CA

  Hver mandag afholder CA’s karriererådgivning jobcafe. Her kan du netværke med andre jobsøgende og få sparring på dit CV og din ansøgning fra en af CA's karriererådgivere.

  Feedback på ansøgning & CV

  Som CA-medlem har du mulighed for at få feedback på din ansøgning og dit CV fra en af vores karriererådgivere, så dit materiale bliver knivskarpt! 

  Medlemshistorier

  CA's medlemmer fortæller, hvad de har fået ud af at bruge karriererådgivning og jobcoaching.