Om CA

Om CA

CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhvervslivet. Mange af vores 63.000 medlemmer arbejder inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv. Se CA-medlemmernes typiske fagområder her.

Næsten alle vores medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier. 

Her finder du information om:

Politisk struktur & ledelse

CA's repræsentantskab består af 26 personer, der vælges blandt og af medlemmerne for fire år ad gangen. Heraf vælges fem medlemmer og to suppleanter til bestyrelsen for to år ad gangen.

Vision, Mission & Værdier

CA’s værdigrundlag bygger på professionalisme, samarbejde, tillid og en unik tilgang dét at være en a-kasse, der skaber reel merværdi for vores kunder.

Samarbejdspartnere

CA samarbejder med en række virksomheder, organisationer og uddannelsessteder for at kunne tilbyde dig en række gode fordele og første klasses service.

Vedtægter

Læs blandt andet om medlemmernes rettigheder og pligter. (PDF)

Medarbejdere & afdelinger

Få hurtigt overblik over CA’s medarbejdere fordelt på afdelinger.

Åbningstider

Her finder du åbningstiderne for vores fem kontorer samt en oversigt over lukkedage i CA.

Derfor skal du være medlem

CA er meget mere end ’bare’ en a-kasse. Blandt andet kan du deltage i et væld af karriereudviklende tilbud uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde.

CA's medlemspanel

Medlemspanelet deltager i op til et par undersøgelser om året, der handler med medlemmernes karriere- og arbejdsliv.

Share

FAQ

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

CA's persondatapolitik

I CA indsamler og opbevarer vi kun personoplysninger, når det er relevant og nødvendigt.

Vi stiller samtidig store krav til sikkerheden af vores IT-systemer, så de indsamlede persondata til enhver tid er beskyttet bedst muligt.