swipegesture

Ledighedsbjerget: Vejen til drømmejobbet

Podcast 5 episoder
Lyt til vores podcast om andre jobsøgende på deres vej mod drømmejobbet. Når de taler om deres udfordringer med familie og venner, får gode råd om jobsøgning af eksperterne, og når arbejdsgiveren ringer og tilbyder jobbet.
Afspil første episode

Har du så fundet dig et arbejde?

Podcast 36 min.

Når familie og venner spørger Emilie om jobsøgningen, vokser presset på hende. Det kan nærmest få hende til at undgå at møde dem. Lyt med, når Emilie får gode råd til at tackle presset og selv tage ansvar for at det bliver anderledes – og når hun prøver det af på veninderne.

Nej, du skal ikke søge job 24/7

Podcast 35 min.

Anna har det skidt med at være ledig. Hun søger job 24/7 og under sig ikke ro og pause, før hun har landet et job.

Afslag på afslag – hvad gør du så?

Podcast 33 min.

”Selvfølgelig fylder det meget, at jeg får de her afslag. Man kan godt føle sig kasseret". Sådan siger Mia, der på 1½ år med mange ansøgninger ikke er kommet til en eneste samtale. Lyt med når Mia får mere mod på jobsøgningen, hører om andre måder at søge job - og finder sin egen vej ud af ledigheden.

Fra lav selvtillid til mester i jobsamtalen

Podcast 32 min.

Det går ikke godt, når nyuddannede Emilia er til jobsamtaler. Og efter 9 måneders ledighed er selvtilliden i bund, når hun sammenligner sig med veninden, der kører udover stepperne med nye jobs og lønforhøjelser.

Fire fortællinger om vejen til jobbet

Podcast 27 min.

Mød 4 kandidater, der fortæller om deres vej til jobbet – og om deres bedste råd til jobsøgningen.