swipegesture

Inspired Beyond Babies-barselsnetværk

Inspired Beyond Babies (IBB) er et barselsnetværk for mænd og kvinder, der gerne vil blive fagligt stimuleret og inspireret under deres barsel.

Hver måned tilbydes foredrag i København, Århus og Odense hos forskellige virksomheder. Som CA-medlem får du 20 % rabat på privat medlemskab- og gratis online-adgang.

Kom til spændende foredrag og bliv fagligt inspireret. Omgivelserne er hyggelige, og babyerne er selvfølgelig med til arrangementerne, hvor de ofte byder ind med smil og engagement.

Bevares, de tager også en lur en gang imellem, men det tager foredragsholderne ikke så tungt.

Foredragsholderne er kendte profiler fra erhvervslivet, inspirerende talere og specialister inden for forskellige fagområder.

Temaerne kan være alt fra det moderne arbejdsliv til ledelsesudvikling og de seneste markedstrends.

Fokus er på at give deltagerne ny viden, værktøjer og metoder, som kan bruges i ens hverdag, og når man vender tilbage til arbejdet.

Som CA-medlem får du 20% rabat på de private medlemskaber af IBB

  • Et halvt år med 6 foredrag, forplejning, virksomhedsbesøg, netværk med andre barslende, materialer og værktøjer. Normalpris 1.190 kr. - din CA-pris: 952 kr. - du sparer 238 kr. 
  • Et helt år med 11 foredrag, forplejning, virksomhedsbesøg, netværk med andre barslende, materialer og værktøjer. Normalpris 1.790 kr. - din CA-pris: 1.432 kr. - du sparer 358 kr.

Som medlem af CA får du 20 % rabat på privat medlemskab af barselsnetværket.

Vil du bare høre et eller flere af de spændende foredrag, kan du også få 20% rabat på de enkelte foredrag. Du kan deltage fysisk eller online i livestreaming.

Læs mere om Inspired Beyond Babies og meld dig ind i barselsnetværkets lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med 1.000 andre, som også er på barsel, dele erfaringer og få updates om nye foredrag, gode rabatter og tilbud.

Log ind og gå videre til rabatkoden her.