swipegesture

Lær at lave grafisk materiale til sociale medier, web, nyhedsbreve og tryk - nemt og intuitivt med Canva

Som designprogram giver Canva dig en lang række designværktøjer og funktionelle features, der gør det let, sjovt og smart at arbejde med grafik i din arbejdsdag. Canva er nemt og intuitivt at bruge, så du behøver ikke at have en grafiker i maven for at skabe flotte resultater.

På kurset kommer du til at arbejde praktisk med Canvas funktioner og værktøjer. Du lærer at bruge programmet til at udarbejde flotte visuelle produkter til både digitale formål og trykte medier. Undervejs på kurset får du bl.a. mulighed for at designe opslag, stories og video, som du kan bruge på Instagram, Facebook og andre sociale medier. Derudover kommer du til at prøve kræfter med at udarbejde grafik til web og nyhedsbreve samt opsætning af tryksager, fx brochurer og plakater.

Med andre ord: Vi sørger for, at du kommer rigtig godt i gang med Canva, så du efterfølgende kan udarbejde professionel, kvalitetssikker og overbevisende grafik, der tiltrækker opmærksomhed og skaber wow-effekt!

Det får du
  • Et modul bestående af en kursusdag med fuld forplejning
  • Kursusbevis tilsendt på mail
  • Viden om og kompetencer til selvstændigt at kunne arbejde i Canva og lave grafik af høj kvalitet – til både SoMe, web, nyhedsbreve, tryk m.v.
Kursusinformation

Pris

CA-medlemspris: kr. 3.745,- (ekskl. moms)

Normalpris: kr. 4.995,- (ekskl. moms)

Varighed

1 dag (6 lektioner)

Kl. 9-15.30

Sted

København: hver måned

Århus: hver måned

Se specifikke datoer og steder ved at klikke på Tilmeld.

Husk

Skriv "CA-medlem" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig

  • Bliv fortrolig med at bruge Canvas indholdsplanlægger til publicering af indhold på Facebook, Instagram og andre platforme
  • Lær, hvordan du fritlægger, beskærer og tilpasser billeder vha. Canvas editor
  • Bliv skarp på, hvordan du arbejder i Canvas mange skabeloner og laver din egen grafik fra bunden
  • Lær, hvordan du animerer dine grafikker, så de skaber blikfang på sociale medier
  • Bliv introduceret til Canvas funktion til videoredigering, som du kan bruge til at klippe og lave grafik
  • Få en masse skarpe tips og tricks samt brugbare effekter og smarte genveje i Canva

Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation, SoMe og digital markedsføring og gerne vil lære at lave grafik og billeder nemt og hurtigt – uden at skulle forbi den grafiske afdeling. Kurset er meget praksisnært, så du kommer selv til at prøve kræfter med at designe opslag, stories og video til sociale medier samt at udarbejde grafik til web og nyhedsbreve.

Efter kurset vil du være i stand til at arbejde selvstændigt og effektivt med at lave infografikker, illustrationer og andre grafiske materialer til bl.a. sociale medier, nyhedsbreve og apps.

På kurset vil der være fokus på, at den enkelte deltager får størst muligt udbytte af undervisningen. Underviseren kontakter dig derfor forud for kurset for så vidt muligt at kunne tilpasse indholdet til netop dine ønsker og behov.

Med små hold på maks. 5 deltagere vil der være god tid til sparring med både underviseren og dine medkursister.

Vi udbyder kurset LinkedIn til sær-pris for CA-medlemmer sammen med Kursusfabrikken.

Undervisningen varetages af Kursusfabrikkens kompetente og erfarne undervisere med flere års erfaring i bl.a. sociale medier og kommunikation.

Regler for tilmelding og afbud

Kursusfabrikkens privatlivspolitik og salgsbetingelser er gældende. Afregning til CA-medlemspris sker direkte til Kursusfabrikken, når du angiver "CA-medlem" i kommentarfeltet ved tilmelding. 

Du kan ikke kombinere din CA-medlemspris med andre tilbud eller rabatter.

Undervisningssted

Du vælger selv by og dato, når du tilmelder dig.