Job og rekruttering – for arbejdsgivere

Stå stærkere i bevidstheden hos tusindvis af business-folk - benyt CA's mange kanaler, gratis!

Med mere end 61.000 medlemmer inden for ”business-området” er CA den naturlige samarbejdspartner, hvis din virksomhed ønsker en stærkere profilering i denne målgruppe – uanset om det er folk i arbejde, ledige eller studerende. Det koster ikke noget, at benytte CA som kanal for jeres Employer Branding-tiltag, og du kan endda spare tid og ressourcer på dyre stillingsopslag og lange rekrutteringsprocesser.

Lige nu er knapt 2.800 af vores kompetente medlemmer uden job. De har uddannelse og erfaring indenfor regnskab, økonomistyring, revision, HR, marketing, salg, kommunikation, logistik, indkøb, eller ledelse på alle niveauer. Og hvert år har CA 2.400 nye businessmindede kandidater, der kommer ud fra universiteter, handelshøjskoler og erhvervsakademier – proppet med den nyeste viden og energi. For ikke at tale om de mere end 8.000 studiemedlemmer der gerne vil have et studiejob, hvor de kan få relevante erfaringer på CV’et.

Læs, hvordan flere virksomheder har brugt CA i deres rekrutteringsproces.

Brug CA aktivt i rekrutteringen

Stillingsopslag

Ledige stillinger kan lægges på her på hjemmesiden og vores LinkedIn-gruppe, eller sendes direkte til relevante profiler via CA’s CV-bank.

Er målgruppen studerende, kan vi via vores Facebook-side for studerende eller vores nyhedsbrev studiejobs og internships eller temaer/ønsker til fx kandidatafhandlinger.

Virksomhedspræsentation

En virksomhedspræsentation er en unik mulighed for at få 2-3 timers ubrudt taletid hos tilhørerne til emner som virksomhedskultur, kompetencer, rekrutteringsproces mv. hvad enten din målgruppe er ledige eller studerende inden for ”business”-området, er CA den naturlige samarbejdspartner.

Speeddate

Mød 10-20, måske 40 kandidater på en gang. Blot et par minutter med hver kandidat gør en stor forskel, og hjælper dig med at sætte ansigt og personlighed på ansøgerne.

Kan fx kombineres med en virksomhedspræsentation, hvor du først fortæller om virksomheden, og bagefter speeddater med kandidaterne.

Company Days

'Mini-messer', hvor CA inviterer 4-8 virksomheder indenfor, sammen med op til 130 jobsøgende profiler, alle med længere videregående uddannelser. Læs mere om Company Days

Ansæt en ledig med tilskud eller gratis

Er du i tvivl om du har råd til en ny medarbejder? Eller har du skuffeprojekter, du gerne vil sætte i gang, men ikke har ressourcer til. Hvis du vælger en ledig kandidat, er der mulighed for at få offentlig støtte til ansættelsen. Læs mere her

Brug CA i rekrutteringen

Ring til os på 3314 9045 eller skriv til os på ca@ca.dk. Sender du en mail, skriv venligst Rekruttering i emnefeltet.

Virksomheder, som har rekrutteret via CA

Dette er blot nogle af de mange virksomheder, som har brugt CA i rekrutteringen - og som vi har kunnet hjælpe med at finde det rette match. CA hjælper med rekruttering over hele Danmark.

Hent brochuren: Brug CA i jeres rekruttering.

Manova fandt det perfekte match

Annette Meding fra Manova droppede at slå en stilling som Account Manager og projektleder bredt op. I stedet fandt hun det perfekte match via CA's CV-bank.

Skoda skød genvej med CA

Da Skoda Danmark skulle have ny salgs- og marketingsassistent, droppede de at slå stillingen op, og fandt hende i stedet i CA's CV-bank

Serveret på et sølvfad

DKT fandt deres nye medarbejder Marianne Stingsted via match i CA-Jobindex. De fik kandidaterne serveret på et sølvfad - nemt, effektivt og gratis.