Job og rekruttering – for virksomheder

Stå stærkere i bevidstheden hos tusindvis af business-folk - benyt CA's mange kanaler, gratis!

Med mere end 66.000 medlemmer inden for ”business-området” er CA den naturlige samarbejdspartner, hvis din virksomhed ønsker en stærkere profilering i denne målgruppe – uanset om det er nyuddannede, studerende eller folk med mange års erhvervserfaring. 

Ved at bruge CA’s mange kanaler og employer branding-tilbud, kan du spare tid og ressourcer på dyre stillingsopslag og lange rekrutteringsprocesser.

Læs, hvordan flere virksomheder har brugt CA i deres rekrutteringsproces.

Brug CA aktivt i rekrutteringen

Brug CA som din rekrutteringspartner

Er du på udkig efter en ny medarbejder? Brug CA i din rekruttering.

Virksomhederne henvender sig i stigende grad direkte til CA for at finde kandidater til ledige stillinger frem for at slå dem bredt op. Med næsten 10.000 kandidater i vores CV-bank kan vi finde de profiler, der matcher dine ønsker og behov. Kontakt os på 3314 9045 eller på rekruttering@ca.dk og hør mere om, hvordan vi gratis kan hjælpe dig med at finde den rette kandidat. 

Talent attraction og employer branding   

CA kan hjælpe din virksomhed med at tiltrække talenterne og skabe brand awareness blandt vores højtuddannede medlemmer. Kontakt os og hør hvordan.

Virksomhedsevents 

CA afholder mange forskellige employer branding-events, der bringer din virksomhed tættere på talenterne – herunder Company Days, Business Pitches og Business Breakfast.

Company Day er tiden værd

"CA’s Company Day er en god mulighed for at profilere Unilever overfor både nyuddannede og folk med lidt erfaring under bæltet.

Vi mødte en blanding af nyligt uddannede og folk i deres midt-career, og med relevante baggrunde indenfor de relevante brancher.

Arrangementet har den perfekte størrelse med tilstrækkeligt mange deltagere til, at det er tiden værd, men samtidig ikke for mange, så man kan få en ordentlig snak med deltagerne uden at det bliver stresset.

Vi kommer meget gerne igen på Company Day en anden gang. – tak for et godt arrangement”.

Jacob Haagen Jensen, Key Account Management, Unilever Danmark

 

Kontakt

Kontakt CA og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at brande jeres virksomhed, tiltrække talenter og møde potentielle nye medarbejdere. 

Ring til os på 3314 9045 eller skriv til os på rekruttering@ca.dk

Skoda skød genvej med CA

Da Skoda Danmark skulle have ny salgs- og marketingsassistent, droppede de at slå stillingen op, og fandt hende i stedet i CA's CV-bank