CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Joblog

For at kunne få dagpenge skal du opfylde en række krav i forhold til rådighed.  Et af de krav er, at du skal være aktivt jobsøgende og registrere dine jobsøgningsaktiviteter i joblog på jobnet.dk.

  1. Du skal registrere din jobsøgning minimum én gang om ugen via din joblog på jobnet.dk
     
  2. Herudover skal du uploade mindst to sendte ansøgninger hver måned i din joblog

Hvis du ikke registrerer din jobsøgning i jobloggen, eller uploader mindst to ansøgninger hver måned, vil du blive indkaldt til ekstra rådighedssamtaler, og det kan få konsekvenser for din ret til dagpenge. Det gælder også, hvis du har registreret færre jobsøgninger, end den aftale vi har med dig.

Bemærk: Det er kun det, du har registreret i din joblog, som indgår i vores vurdering af dine jobsøgningsaktiviteter. Derfor er det meget vigtigt, at du registrerer al din jobsøgning til tiden.

Hvor finder jeg min joblog?

Din joblog finder du på jobnet.dk.

Når du er logget ind, skal du vælge menupunktet 'Jobsøgning' og herefter 'Min Joblog', som ligger i menuen i venstre side af skærmen. 

 

Share