Virksomhedsdatabase

Som medlem af CA har du gratis adgang til værdifuld information om virksomheder i den online virksomhedsdatabase, Lasso X. 

Med Lasso X kan du spare tid og få de rette data til at træffe de rigtige beslutninger. Lasso X kombinerer virksomhedsregnskaber med ny dynamisk information om virksomhederne og deres nøglepersoner.

Gratis adgang for CA-medlemmer

Som CA medlem har du gratis adgang til Lasso X. Login og se hvordan du får adgang.

Kom godt fra start

Deltag i CA's webinar og få en grundig introduktion til brugen af Lasso X.

Læs mere og tilmeld dig

Video-guide for jobsøgende

Kend virksomheden før du søger jobbet

Det er en stor fordel at kende til den virksomhed, hvor man søger job.

I Lasso X kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over virksomheden, da alle offentlige tilgængelige data her er samlet ét sted.

Du lærer på den måde virksomhedens nyhedshistorik og seneste udvikling af kende. Det giver dig værdifuld viden om virksomheden og nøglepersoner både før ansøgningen skrives og til jobsamtalen.

Video-guide for studerende

Indsamling af empiri og indsigt i virksomheden

Det kan være tidskrævende og til tider stressende at være i opgaveskrivningens proces, når man skal indsamle empiri og data.

Lasso X gør det muligt for dig som studerende at få det fulde indblik i den givne virksomhed, du skriver om.

Det gælder også, når du har afleveret din opgave.

Kendskabet til virksomheden og denne udvikling er afgørende for det mundtlige forsvar. Der kan i denne periode opstå ændringer hos enten den virksomhed, du skriver om, eller hos en af dens konkurrenter, som kan være afgørende at kende til ved det mundtlige forsvar.

 I Lasso X-portalen kan du følge eventuelle ændringer, så du er sikker på, at ingen nyheder/ændringer bliver forbigået - og du vil altid være et skridt foran både censor og vejleder.