Podcast om karriere og arbejdsliv

Shortpods om 'Det gode arbejdsliv'

Er livet for kort til lange podcasts? 

CA har lavet en række korte podcasts - også kaldet shortpods - om Det gode arbejdsliv: Det er karrieresnak om dilemmaer og udfordringer i arbejdslivet, som de fleste af os kender til. 

Lyt og abonnér på Det gode Arbejdsliv på iTunes eller Libsyn - brug dem til at vågne op på morgenvæknings-appen WakieWakie.

Hver shortpod varer 4-5 minutter, hvor du får gode råd fra Gitte Schoppe og Sanne Juel - to af CA's dygtige karriererådgivere og trivselseksperter.

Her kan du lytte til de 10 første shortpods: 

Lyt med på iTunes eller Libsyn

Lyt og abonnér på Det gode Arbejdsliv på

Lyt med på WakieWakie

CA's shortpods er også udgivet på WakieWakie - en morgenvæknings-app, hvor du kan streame dem eller vågne op til dem om morgenen.

Download WakieWakie

 

 

 

 

Hvad er WakieWakie?

WakieWakie er vækkeuret og podcastafspilleren, der erstatter din alarms ulidelige lyd, og i stedet giver dig en god morgen med underholdende, relevante og engagerende wakies.

Vågn til fuglefløjt eller løvebrøl, Bodil Jørgensen, Rune Klan, Jørgen Leth, Dagens grøntsag, yogaøvelser og meget andet. Der er musik, dagens nyheder, podcasts, satire, sport, meditationer, små historier og meget mere.

WakieWakie fungerer som et almindeligt smartphone-vækkeur. Du sætter det, som du plejer, men du kan sammensætte lige præcis det morgenfeed, der er relevant for dig og giver netop dig den bedste start på dagen.

https://wakiewakie.app/