Vælg en a-kasse, hvor du kan udvikle dine personlige kompetencer og skabe dig et stærkt netværk

 

En stor gruppe af CA’s medlemmer er selvstændige, iværksættere eller freelancere - oftest som konsulenter og rådgivere.

Udover den basale arbejdsløshedsforsikring nyder de godt af, at de i CA kan få inspiration og værktøjer, som de kan bruge i deres hverdag. Og hvis uheldet skulle være ude, er CA stedet, hvor de kan få den bedste rådgivning og sparring for at komme videre.

Hvorfor skal jeg vælge CA a-kasse, når jeg er selvstændig?

Når det kommer til selve arbejdsløshedsforsikring og dagpenge for selvstændige, er reglerne grundlæggende de samme for alle a-kasser. Men det er ikke alle, der har erfaring med de komplicerede regler omkring selvstændig virksomhed. I CA har vi et team af forsikringsrådgivere med speciale i selvstændige, iværksættere og freelancere - og med mange års erfaring med netop denne gruppe og deres særlige forhold i fht. a-kasser og dagpenge.

Udover rådgivning og vejledning i a-kasse for selvstændige og dagpengeregler, vil du i CA få mere, end du gør hos en sædvanlig a-kasse. Hos CA får du nemlig mulighed for blandt andet at netværke og få bunker af inspiration, der kan udvikle dine kompetencer.

Tilbud i CA til selvstændige

Inspirerende arrangementer

Styrk dine kompetencer med et gratis kursus i fx præsentationsteknik eller gå hjem-møder med inspiration inden for temaer som ledelse, marketing og personlig udvikling

Netværksgrupper

CA har en række netværksgrupper med faglig profil, fx salg & marketing, økonomi mv. Og har også netværksgrupper for selvstændige

CA Advokathjælp – juridisk bistand

Som selvstændig, freelancer eller iværksætter, kan du for blot 50 kr/md få professionel juridisk bistand til din forretning fra vores samarbejdspartner ADVODAN.

Online kurser

Få gratis adgang til online-kurser om salg, ledelse, coaching, kommunikation samt IT-kurser i fx Office-pakken og Adobe InDesign

Særlige a-kasse regler for selvstændige

Gode råd om selvstændig virksomhed og iværksætteri

Vi har lavet en oversigt over steder, hvor du kan få værdifuld - men ofte gratis - inspiration som selvstændig / iværksætter.

CA-rabat på kontorpladser i København og Aarhus

SP8CES er en deleøkonomisk virksomhed, der transformerer restauranter om til kontor- og coworkingpladser.

Læs mere om SP8CES

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

FAQ for selvstændige

Kontakt CA's eksperter i selvstændig virksomhed på telefon 3314 9045 eller på: