Kursus:

Præsentationsteknik - Styrk din personlige fremtoning

Vil du virke overbevisende, når du holder oplæg? Vil du gerne forberede dig godt, så du kan ryste nerverne af dig og fremstå energisk og troværdig?

På dette kursus arbejder vi med vigtige elementer i din præsentation, som fx budskab, struktur, kropssprog, håndtering af nervøsitet. Kurset handler primært om, hvordan du kan styrke din personlige fremtoning og fange tilhørernes opmærksomhed, så du brænder igennem med dit budskab. Du kommer til at øve dig i at præsentere, du får feedback og giver selv sparring.

Forberedelse

Inden kurset har du forberedt en præsentation på ca. 3 minutter om et valgfrit tema – tag computer med, hvis du vil bruge PowerPoint, Prezi el.lign. Når vi mødes holder alle deltagerne jeres præsentationer og giver hinanden feedback.

Udbytte

Afhængig af dit udgangspunkt, har du enten fået erfaring med at stå foran en gruppe og formidle dit budskab, eller du har fået nye metoder til at styrke din præsentation yderligere. Du har værktøjer med hjem, så du er klar til at forberede kommende præsentationer på egen hånd og til at vende din (måske nervøse) energi til noget positivt. Du har også styrket din evne til at vurdere, hvad der virker godt og mindre godt på dit publikum.

Målgruppe

Alle medlemmer af CA kan deltage på kurset. 

Underviser

Kurset undervises på skift af CA's karriererådgivere.

Praktisk info

Under kurset vil der blive serveret kaffe, te, vand og sandwich. Kurset er gratis, men vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

Målgruppe

Alle medlemmer af CA kan deltage på kurset. 

Pris

Kurset er GRATIS og forbeholdt medlemmer af CA karrierepartner og a-kasse.

Er du endnu ikke CA-medlem? 
Bliv medlem af CA og nyd godt af de mange fordele.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt nogen datoer for dette kursus.