swipegesture

Få en personanalyse og IQ-test

Som medlem af CA kan du gratis få en personanalyse og IQ-test. Vi laver personlighedstest og intelligenstest med anerkendte analyseværktøjer fra People Test System.

Personanalyser og IQ-test er en del af mange ansøgningsprocesser. Det hjælper virksomhederne med at finde den helt rigtige kandidat til jobbet.

Men både som ansøger og i dit daglige arbejde kan du også have gavn af personlighedstest og intelligenstest. Og som medlem af CA a-kasse er det gratis for dig.

I CA kan vi tilbyde tre forskellige test, alt afhængig af hvor du er i din karriere eller i din jobsøgningsproces.

  1. Er du relativt nyuddannet, anbefaler vi en teamrolle profil test (PTT)– People Test Team. Testen er en kombination af en nuanceret personlighedstest og en teamtest, som giver dig et indblik i din egen rolle i teamet. 

    Du kan få en teamrolle profil test ved at booke tid til individuel tilbagemelding eller ved at tilmelde dig webinaret Styrk dig selv og dit team, hvor du får en introduktion til testen og efter deltagelsen får du tilsendt et link til testen. 

  2. Er du til gengæld erfaren anbefaler vi en udvidet Personlighedstest (PTP)– People Test Person.

  3. Du kan vælge at kombinere Personlighedstesten med en logisk (IQ) test (PTL) – People Test Logic. 

Ved både Personlighedstest (PTP) og IQ-test (PTL) får du testresultater sammen med en personlig tilbagemelding fra en karriererådgiver, der er certificeret i testen. Du skal derfor booke tid til disse tests nedenfor. . 

Hvad kan du bruge en test til?

En analyse af din personlighed og en test af din IQ kan bl.a. hjælpe dig med at få:

  • Indsigt i, hvad der driver dig
  • Større forståelse for din måde at samarbejde på
  • Inspiration til personlig udvikling
  • Argumenter og læring til din jobsøgning

En veldokumenteret personanalyse og IQ-test

I mere end 20 år har People Test System arbejdet med intelligenstest og personanalyse. Som medlem af CA har du gratis adgang til personlighedstest samt logisk test (IQ-test) fra People Test System.

Personanalysen fortæller om din adfærd i arbejdssituationer, og hvordan det påvirker samarbejdet med dine kollegaer. Du får et overblik over dine bidrag til teamsamarbejdet gennem seks grundlæggende teamroller. 

Intelligenstesten, PTL, er en nuanceret og grundig IQ-test. Den giver informationer om din problemløsningsevne- og strategi.