Bliv gratis studiemedlem i CA
– masser af tilbud der kickstarter din karriere

Som studerende kan du få dagpenge lige efter endt studie, hvis du har været studiemedlem i mere end 1 år. Det betyder, at du kan få en måneds ekstra dagpenge. Er du forsørger svarer det til 15.279,- kr./md., er du ikke forsørger til 13.323,- kr./md. 

Men CA er ikke bare økonomisk sikkerhed. CA er også din karrierepartner, der både under og efter studiet giver adgang til medlemstilbud, der giver et forspring i jagten på drømmejobbet eller styrker dine kompetencer. Se om du opfylder kravene for studiemedlemskab.

CA er meget mere end bare økonomisk sikring. Her kan jeg udvikle både mig selv og mine kompetencer, så jeg er bedre stillet, når jeg skal ud i erhvervslivet efter studiet.
- Lena Adler Bachwart, Stud.cand.merc. og CA-studiemedlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

CA a-kasse er mere end økonomisk sikkerhed efter studiet

I CA vil vi gerne tilbyde dig mere end bare økonomisk sikkerhed. CA er også din karrierepartner, der både under og efter studiet giver dig adgang til en lang række medlemstilbud. Vi tilbyder alle vores medlemmer gratis kurser og workshops, adgang til mentorordning, sparring og karriererådgivning m.m. Alt sammen tilbud, som vi mener kan være med til at styrke dine kompetencer og give dig et forspring i jagten på drømmejobbet. Som studiemedlem får du derfor muligheden for at udvikle dig selv og dine kompetencer, så du står stærkere, den dag du skal ud i erhvervslivet. Se om du opfylder kravene for studiemedlemskab.

Tilbud i CA til studerende

Sparring og rådgivning

Har du brug for sparring i forbindelse med jobsøgning? Så husk, at du som studiemedlem i CA har mulighed for at få hjælp fra en af vores karriererådgivere – naturligvis ganske gratis.

Kurser & workshops

Deltag gratis på de mange kurser, foredrag mv. for studerende. Få styr på jobsøgningen, bliv bedre til Excel eller Photoshop, få undervisning i statistik-programmer fra studiet og meget mere...

CA Advokathjælp

Få professionel juridisk bistand i forbindelse med ansættelsesforhold, fx gennemlæsning af kontrakter. Gratis så længe du er studiemedlem, derefter kun 50,-/md.

Mentorordning

Som mentee i CA’s mentorordning for studerende eller nyuddannede får du mulighed for med- og modspil fra et erfarent CA-medlem, som kan åbne op for ny inspiration og muligheder

Få en billig studieforsikring + ISIC-studiekort med CA a-kasse

Som gratis studiemedlem har du også mulighed for at tilkøbe en billig indbo-/ulykkesforsikring. Med CA Studieforsikring får du en forsikring, der er skræddersyet til dine behov som studerende. Oveni en billig forsikring, giver vi dig også et gratis ISIC-studiekort (normalpris 185,-). ISIC-studiekortet er et digitalt studiekort, der giver dig adgang til mere end 40.000 rabatter for studerende over hele verden. Læs mere om CA Studieforsikring.

A-kasse som studerende - få 1 måneds ekstra dagpenge

I CA a-kasse vil vi gerne gøre alt, hvad vi kan, for at kickstarte din karriere efter endt studietid. Derfor tilbyder vi også, at du som studerende kan være gratis studiemedlem i CA a-kasse og derigennem gratis optjene anciennitet under dit studie. Helt konkret betyder det, at du som studiemedlem kan få dagpenge lige så snart du har færdiggjort dit studie – så længe du bare har været studiemedlem i mere end 1 år. Melder du dig først ind i en a-kasse efter endt studietid, har du én måneds karenstid, hvor du ikke kan få dagpenge.

Det betyder, at du kan få en måneds ekstra dagpenge. Som forsørger svarer det til 15.279,- kr./md., er du ikke forsørger til 13.323,- kr./md.  

Særlige a-kasse regler for studerende

Hvis du har studiejob

Hvis du arbejder ved siden af studiet, skal du som studiemedlem være opmærksom på de muligheder og regler, der gælder i forhold til at kunne få dagpenge, når du afslutter studiet.

Hvis du snart er færdig med studiet

Når du afslutter din uddannelse, skal du være opmærksom på en række regler, så du undgår ubehagelige overraskelser. Husk, at din bachelor tæller som en særskilt uddannelse - også selvom du skal læse videre.

Hvis du er over 30

Lovgivningsmæssigt er der fastsat en række krav til at kunne blive gratis studiemedlem. Hvis du er 30 år eller ældre, gælder nogle skrappere krav. Kravene er ens i alle a-kasser.

FAQ for studerende

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om studiemedlemskab.

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.