Drømmer du om en
karriere inden for
business?

Bliv gratis studiemedlem
af CA og gør drømmen til
virkelighed!

Som gratis studiemedlem i CA er du sikret dagpenge på minimum 13.644,- kr./md. lige efter studiet, hvis du har været medlem i minimum 1 år. Vi ligger i top på Trustpilot, og er blandt de a-kasser med den højeste medlemstilfredshed. Måske fordi vi giver dig adgang til en række tilbud, der både kan udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

CA er meget mere end bare økonomisk sikring. Her kan jeg udvikle både mig selv og mine kompetencer, så jeg er bedre stillet, når jeg skal ud i erhvervslivet efter studiet.
- Lena Adler Bachwart, Stud.cand.merc. og CA-studiemedlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

Opfylder du kravene for at blive gratis studiemedlem?

Tilbud i CA til studerende

Kurser & workshops

Deltag gratis på de mange kurser, foredrag mv. for studerende. Få styr på jobsøgningen, bliv bedre til Excel eller Photoshop, få undervisning i statistik-programmer fra studiet og meget mere...

CA+

Få bl.a. CA Advokathjælp med professionel juridisk bistand i forbindelse med ansættelsesforhold, fx gennemlæsning af kontrakter. CA+ er gratis så længe du er studiemedlem, derefter kun 50,-/md.

Eksamensforberedelse

Hent vores e-bog 'Få en god eksamen' og få inspiration og værktøjer til at arbejde i grupper, huske pensum bedre og komme dine overspringshandlinger til livs.

Billig studieforsikring

Tilkøb CA Studieforsikring, som en skræddersyet forsikring målrettet dig som studerende. Du kan beholde den til du er 30 år, selvom du er færdig med studiet.

Dansk Markedsføring

Som CA-studiemedlem kan du blive gratis medlem af Dansk Markedsføring og blandt andet få adgang til events og virksomhedsbesøg.

Personlighedsprofil

Få en gratis personanaalyse. Vi benytter anerkendte analyseværktøjer fra People Test System, som giver dig indsigt i dig selv i samspil med andre.

Få mest for pengene efter tiden som gratis studiemedlem

Du har måske overvejet, hvad et medlemskab koster på den anden side af studielivet? Det behøver ikke at være dyrt at være sikret økonomisk og juridisk - ligesom det heller ikke behøver at være lig med kompromisser og dårlig service, når prisen er lav.
 

Hvorfor nøjes? Få Danmarks bedste a-kasse

Få de bedste tilbud i CA, a-kassen med tårnhøj medlemstilfredshed. Vi ligger i top på Trustpilot, og er blandt de a-kasser med den højeste medlemstilfredshed, hvilket vi bestræber os på at blive ved med at være.
 

Spar tusindvis af kroner

Som medlem i CA kan du tilkøbe CA+ efter studiet. Som studiemedlem er CA+ gratis og når du er færdiguddannet, koster det kun 50 kr./md. Løsningen er for dig, der primært har brug for a-kasse, faglig kompetenceudvikling til gode priser og juridisk hjælp i tilfælde af, at der skulle opstå problemer med din arbejdsgiver.

Læs mere om CA+ her.
 

Få 1 måneds ekstra dagpenge

I CA a-kasse vil vi gerne gøre alt, hvad vi kan, for at kickstarte din karriere efter endt studietid. Derfor tilbyder vi også, at du som studerende kan være gratis studiemedlem i CA a-kasse og derigennem gratis optjene anciennitet under dit studie. Helt konkret betyder det, at du som studiemedlem kan få dagpenge lige så snart du har færdiggjort dit studie – så længe du bare har været studiemedlem i mere end 1 år. Melder du dig først ind i en a-kasse efter endt studietid, har du én måneds karenstid, hvor du ikke kan få dagpenge.

Det betyder, at du kan få en måneds ekstra dagpenge. Som forsørger svarer det til 15.648,- kr./md., er du ikke forsørger til 13.644,- kr./md.  

 

Se hvilke krav du skal opfylde for at blive gratis studiemedlem

Du skal være under 30 år, tage en uddannelse på min. 18 måneder med min. 90 ECTS-point, have bopæl og ophold i DK (også før studiestart) og tjene under 228.996,- kr. (inkl. SU) per år (2020-tal).

Læs mere om kravene for et gratis studiemedlemskab og muligheden for at blive kontingentfritaget, hvis du er over 30 her.

 

Særlige a-kasse regler for studerende

Hvis du har studiejob

Hvis du arbejder ved siden af studiet, skal du som studiemedlem være opmærksom på de muligheder og regler, der gælder i forhold til at kunne få dagpenge, når du afslutter studiet.

Hvis du snart er færdig med studiet

Når du afslutter din uddannelse, skal du være opmærksom på en række regler, så du undgår ubehagelige overraskelser. Husk, at din bachelor tæller som en særskilt uddannelse - også selvom du skal læse videre.

Hvis du er over 30

Lovgivningsmæssigt er der fastsat en række krav til at kunne blive gratis studiemedlem. Hvis du er 30 år eller ældre, gælder nogle skrappere krav. Kravene er ens i alle a-kasser.

 

 

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.