Bliv gratis studiemedlem i CA
– masser af tilbud der kickstarter din karriere

Som studiemedlem kan du få dagpenge lige efter endt studie, hvis du har været studiemedlem i mere end 1 år. Det betyder, at du kan få en måneds ekstra dagpenge. Er du forsørger svarer det til 15.090,- kr./md., er du ikke forsørger til 13.158,- kr./md. 

Men CA er ikke bare økonomisk sikkerhed. CA er også din karrierepartner, der både under og efter studiet giver adgang til medlemstilbud, der giver et forspring i jagten på drømmejobbet eller styrker dine kompetencer. Se om du opfylder kravene for studiemedlemskab.

CA er meget mere end bare økonomisk sikring. Her kan jeg udvikle både mig selv og mine kompetencer, så jeg er bedre stillet, når jeg skal ud i erhvervslivet efter studiet.
- Lena Adler Bachwart, Stud.cand.merc. og CA-studiemedlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

NYHED: Billig CA Studieforsikring

Som gratis CA studiemedlem kan du nu købe en billig forsikring skræddersyet til dig, der læser. Oveni får du et gratis ISIC studiekort med adgang til flere end 40.000 studierabatter.

Tilbud i CA til studerende

Sparring og rådgivning

Har du brug for sparring, coaching eller anden rådgivning i forbindelse med jobsøgning? Så husk, at du som studiemedlem i CA har mulighed for at få hjælp fra en af vores karriererådgivere – naturligvis ganske gratis.

Kurser & workshops

Deltag gratis på de mange kurser, foredrag mv. Få styr på jobsøgningen, bliv bedre til Excel eller Photoshop og meget mere...

CA Advokathjælp

Få professionel juridisk bistand i forbindelse med ansættelsesforhold. Gratis så længe du er studiemedlem, derefter kun 50,-/md.

Mentorordning

Som mentee i CA’s mentorordning for studerende eller nyuddannede får du mulighed for med- og modspil i relationen til et andet medlem, hvis kompetencer og erfaringer kan åbne op for ny inspiration, perspektiver og muligheder

Særlige a-kasse regler for studerende

Hvis du har studiejob

Hvis du arbejder ved siden af studiet, skal du som studiemedlem være opmærksom på de muligheder og regler, der gælder i forhold til at kunne få dagenge, når du afslutter studiet.

Hvis du snart er færdig med studiet

Når du afslutter din uddannelse, skal du være opmærksom på en række regler, så du undgår ubehagelige overraskelser. Husk, at din bachelor tæller som en særskilt uddannelse - også selvom du skal læse videre.

Hvis du er over 30

Lovgivningsmæssigt er der fastsat en række krav til at kunne blive gratis studiemedlem. Hvis du er 30 år eller ældre, gælder nogle skrappere krav. Kravene er ens i alle a-kasser.

FAQ for studerende

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om studiemedlemskab.

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.