Din trivsel - vælg det gode arbejdsliv

Hvad er et godt arbejdsliv, og hvad kan du gøre for at trives på jobbet?

Vi har hver især vores egen definition af trivsel og det gode arbejdsliv. Fælles for alle er, at trivsel er en forudsætning for at kunne fungere på jobbet, og vores trivsel påvirkes af både ydre og indre faktorer. Og heldigvis er der noget, du selv kan gøre, hvis du ikke trives. Og hvad kunne det være? 

Din trivsel på jobbet starter med dig selv

Det handler bl.a. om din indstilling, og om hvordan du bliver bevidst om dine tankemønstre, og din måde at samarbejde og samtale på. Men vigtigst af alt: det handler om at sætte ind der, hvor du rent faktisk har indflydelse på din trivsel i hverdagen. Det vil vi gerne hjælpe dig i gang med.  

Blive inspireret til arbejdet med din trivsel

Her på siden finder du artikler, e-bøger, webinarer og kurser udviklet til dig, der gerne vil arbejde aktivt med din trivsel på jobbet. Med udgangspunkt i materialet bliver du bevidst om din egen indflydelse på dit arbejdsliv og din arbejdsglæde. Måske får du lyst til at dele det med din kollega. God læselyst!

Decorative

Besøg vores temaside om Mindfulness

 

Mindfulness handler om evnen til at være til stede og fokusere, selvom der er kaos er omkring os, og det kan bruges til at bekæmpe stress og genfinde glæden både i arbejdslivet og i privatlivet.

Decorative

Nå dine mål

Når du dine mål? Få værktøjer, der sikrer dig fremgang og arbejdsglæde. Det handler om målsætning og mindset. Så du holder motivationen hele vejen i mål.

Decorative

Sluk emhætten

Få første kapitel af 'Sluk Emhætten' og lær, hvordan mentaltræning skærper din beslutningstagning og få øvelser til at finde ro i din hverdag. 

Decorative

Stresshåndtering

Lær, hvad stress er, og hvordan du kan håndtere den med hjælp fra  bl.a. energiregnskab, hvile og apps.

Få nyheder fra CA

Få karriererelevant inspiration, medlemstilbud og meget mere med nyhedsbrevet CA|NYT.

Decorative

Føler du dig stresset?

Læs om stresshåndtering og hvordan CA kan hjælpe dig.

5 huskeråd - behold din mentale energi.

Karriererådgivning

Book en karriererådgivning og få personlig sparring på din jobsituation.