Download CA's e-bøger

Hent inspiration og indsigt i CA's e-bøger. Læs dem på farten eller hjemme i sofaen.

Du kan læse om bl.a. jobsøgning, trivsel, og personlig udvikling. Alle bøgerne indeholder konkrete værktøjer og øvelser, som du kan arbejde videre med. Du finder også information om de regler, der gælder for ledige. Du kan downloade lige så mange e-bøger du vil, og der er flere bøger på vej!

Rigtig god læselyst!

 

DecorativeNyhed: Brand dig selv og udvid dit netværk på LinkedIn >

I denne e-bog får du mulighed for at dykke ned i LinkedIn-universet og kickstarte din personlige branding. 

Dit brand starter på din egen LinkedIn-profil, men det fortsætter ude i kommentarsporene og i de indlæg og artikler, du selv skriver.

I bogen får du gode råd om, hvordan du fanger læserne og styrker dit brand med kommentarer, indlæg og artikler. Du får også en contentplan med 20 gode ideer til opslag. 

Bogen indeholder også tips til, hvordan du udvider netværket, får tættere relationer og får dit eget LinkedIn-team. 

 Brand dig selv og udvid dit netværk på LinkedIn

Karriereskift

Decorative

Denne e-bog er skrevet til dig, der gerne vil arbejde aktivt med din karriererejse. Den kan hjælpe dig til at se muligheder, give inspiration og motivation til handling. 

Skriv dig til jobsamtalen

Decorative

Her får du en guide til, hvordan du fixer de mest almindelige fejl i dit CV og i din ansøgning. Du får også skabeloner til det skarpe CV og den gode ansøgning. 

Jobbet er dit

Decorative

Stå stærkere i din jobsøgning. Start din kompetenceafklaring og få øvelser og inspiration til at skrive en træfsikker ansøgning og bliv klar til kommende jobsamtaler og tests.

Lønguide

Decorative

Hvor meget skal du stige i løn? Og hvad er din plan B, hvis det ikke lykkes? CA's Lønguide er din læsning til forberedelsen, som giver dig gode råd og øvelser. Så kan du gå til din næste forhandling eller jobsamtale med overblik, klare mål og skarpe argumenter.

Værd at vide

Decorative

For de fleste er mødet med a-kassen og dagpengesystemet en helt ny verden med mange nye krav og nye begreber. Få et overblik over, hvem du møder, når du er ledig, hvilke krav du skal opfylde, og hvilke muligheder du har, når du modtager dagpenge.

Land dit første job

Decorative

Er du på jagt efter dit første job? Så er du måske nysgerrig omkring, hvordan du bruger uopfordrede ansøgninger? Eller hvordan specialet kan bane vejen for en ansættelse? 
Få inspiration og værktøjer til en god start i jagten på dit første job.
 

MUS - Få mere udvikling...

Decorative

Denne bog handler om, hvordan du målrettet bruger udviklingssamtaler til at få mere udvikling i dit job. Hvis du ikke pt har MUS, kan den også hjælpe dig med at få det. 

Stærk studietid

Decorative

Få gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner og holde motivationen oppe igennem studiet.  

The Job is Yours

Decorative

Get a head start in your job search. Learn how to asses your skills and communicate them clearly. Be inspired by experts and exercises on how to write applications and get ready for the recruiting process. 

Stresshåndtering

Decorative

Lær, hvad stress er, og hvordan du kan håndtere den med hjælp fra  bl.a. energiregnskab, hvile og apps. Du kan både bruge bogen som hjælp til dig selv og til at forstå, hvad der sker med andre, når stress bliver til overbelastning.

Worth Knowing

Decorative

For most people, the rules and requirements of unemployment funds and the benefits system, can be quite bewildering. This booklet describes who you will meet when you become unemployed, the requirements you must meet, and the options you have when you receive benefits.

Aktieinvestering

Decorative

Har du overvejet at investere dine penge, men aldrig fået det gjort? Måske tænker du, at det er for besværlig at sætte sig ind i, og det er for tidskrævende? Du er ikke alene! Få den grundlæggende viden inden for aktieinvestering med vores e-bog, så du kan investere i din første aktie allerede i dag!

LinkedIn guiden 1

Decorative

I denne e-bog får du en tjekliste og 12 gode tips til, hvordan du helt konkret kan fixe din LinkedIn-profil, så den afspejler, hvor du er i dit arbejdsliv og hvor du gerne vil hen. 

Nå dine mål

Decorative

Når du dit mål? Få værktøjer, der sikrer dig fremgang og arbejdsglæde. Det handler om målsætning og mindset. Så du holder motivationen hele vejen i mål.

Barsel og jobsøgning

Decorative

Er du på barsel og jobsøgende? Få tips til hvordan du kommer ud over stepperne og får taget kaffemødet eller hvordan du tager en walk-and-talk med en potentiel arbejdsgiver –selvom barnevognen er med på tur. 

Få en god eksamen

Decorative

Få gode råd og teknikker og kom godt igennem eksamensforberedelsen og selve eksamenen. Lær at tackle dine overspringshandlinger og eksamensangst og bliv bevidst om hvordan du fremstå troværdig til eksamen.

Sluk emhætten

Decorative

Få første kapitel af 'Sluk Emhætten' og lær, hvordan mentaltræning giver skarpere beslutninger. med øvelser og gode råd til at være til stede og finde ro i din hverdag.

Webinarer

CA afholder løbende webinarer om mange forskellige emner - fx. ledelse, personlig udvikling og faglig inspiration.

Se kommende webinarer