swipegesture

Mange flere fordele, tilbud og muligheder - til dig, der vil mere

CA er karrierepartner og a-kasse for dig, som arbejder med business og kommunikation, marketing, ledelse, økonomi, HR, salg eller lignende forretningsområder.

Your Career - Our Business

Dit arbejdsliv - vores business

I CA handler det om dit arbejdsliv og karriere, og om udvikling og tryghed.
Vi har fingeren på pulsen, når det handler om tendenser og strømninger i erhvervslivet, og arrangerer løbende kurser og arrangementer, så du er opdateret på de nyeste trends og tendenser - og et attraktivt kort på hånden for virksomheder i et moderne arbejdsmarked.

CA - din karrierepartner

Som din karrierepartner er vi der for dig, uanset hvor du er i dit arbejdsliv.
Om du er i job, in between eller er studerende og i gang med at forberede dig på arbejdslivet, så kan du i CA altid få sparring, gode råd og viden, der bringer dig videre, så du trygt kan realisere din karrieredrømme.

Bliv medlem

Du bliver medlem ved at udfylde vores indmeldelsesformular.
Er du allerede medlem af en anden a-kasse, sørger vi automatisk for din overflytning
og du beholder din anciennitet.

Vil du have ”Bedst til prisen - A-kasse + CA Advokathjælp”,
skal du vælge Ja i punktet Juridisk tryghed / Advokathjælp i indmeldelsesformularen.
Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i CA.

Tårnhøj medlemstilfredshed

God service

Det er slet og ret grundstenen i vores strategi, og vi har en klar målsætning om at have de mest tilfredse medlemmer i branchen.

Flere tilbud

CA har mange flere tilbud end andre a-kasser. Uanset hvor du er, så kan du få rådgivning og kompetenceudviklende kurser.

Vores business

Vores forholdsvis snævre målgruppe betyder, at vores rådgivning og tilbud er sporet ind og målrettet, så vi kan yde optimal service.

Meld mig ind i CA

Helt gratis for dig, der er studerende

CA er din studiepartner

Som gratis studiemedlem i CA får du en studiepartner, der er en aktiv del i dit lokale studiemiljø.
Vi laver events og rådgiver studerende, både når det gælder studietrivsel, en optimal eksamensperiode, og når du skal lande det fede studiejob.

Besøg studiepartner.dk

Bliv studiemedlem i CA

Du kan blive gratis studiemedlem i CA, så længe du opfylder nogle bestemte betingelser, herunder at du er studerende på en uddannelse, der er normeret til min 18 mdr. og svarer til 90 ETCS points og højst tjener 285.669,- kr. (inkl. SU) pr. år. 

Gratis studiemedlemskab

Tryghed

Juridisk tryghed med CA Advokathjælp

Pris CA AdvokathjælpVælg juridisk tryghed med CA Advokathjælp oveni i dit medlemskab af a-kasse, så du kan være tryg med et hold af jurister i ryggen, hvis der går knuder i dit ansættelsesforhold.

CA Advokathjælp er et trygt og billigt alternativ til et fagforeningsmedlemskab og tilbydes kun til medlemmer af CA Karrierepartner og a-kasse.

Forsikringer

Bliv ekstra sikret ved ledighed med en CA Lønsikring

Pris lønsikring Pris lønsikringHvis du bliver ledig, kan du få helt op til 60.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge med CA's lønsikring.

CA Lønsikring er anbefalet i Forbrugerrådet Tænks analyse (feb. 2023) for gode forsikringsbetingelser, en fornuftig pris og gode valgmuligheder. 

Medlemsfordele

Flere kontante fordele og rabatter

Som CA-medlem har du adgang til flere fordele: Billige privatforsikringer, rabatter på kompetencegivende fagkurser fx Prince2 projektledelse, gratis kurser i Photoshop og inDesign og meget mere.

Karrierepartner og a-kasse

Din karriere - vores business

CA er for dig, som arbejder med business og kommunikation, marketing, ledelse, økonomi, HR, salg eller lignende forretningsområder - og som vil have udvikling i karrieren og et arbejdsliv i balance.