Foredrag/gå-hjem-møde

Tilbage til arbejdspladsen efter Corona-tiden

Alt er blevet vendt på hovedet i arbejdslivet det sidste halvandet år. Hvordan udnytter vi det, og kommer tilbage på arbejdspladsen med godt humør og fornyet motivation?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
22. juni 2021
CA Webinar
16:00
17:00

OM ARRANGEMENTET

For de fleste er Corona ikke forbundet med noget godt, men til tider kan det være sundt, at få vendt det hele lidt på hovedet. Før sukkede mange efter at få lov til at arbejde hjemme, og få lidt ro i de åbne kontorlandskaber. Nu savner mange deres kollegaer og noget struktur i hverdagen, og måske endda en smule larm.
Så hvordan sikrer vi, at det bliver en succes at komme tilbage på kontoret? Hvordan forholder vi os til de mange følelser og holdninger, der har været i spil under denne krise? Og hvordan udnytter vi det til alles fordel?

Under webinaret giver sociolog og forfatter Rikke Østergaard dig redskaber til:
• Hvad du kan gøre for at sikre, at der er fokus på motivation og trivsel, når vi skal tilbage på kontoret.
• Hvordan du forbedrer optimismen i dagligdagen og skaber nye og givende rutiner.
• Hvordan konflikter forebygges efter en lang hjemmearbejdsperiode, og hvordan der bliver skabt en mentalt sund arbejdsplads.

Målgruppe
Webinaret er for alle med interesse for emnet. Det er både relevant for medarbejdere og ledere.

Om foredragsholderen
Rikke Østergaard er sociolog og forfatter til bestsellerbøgerne "Sluk Emhætten", "Tak - der er altid noget at være taknemmelig for" og senest "Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben - En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet".
Rikke er derudover foredragsholder og primært fokuseret på, hvordan vi skaber et mentalt sundt og stressfrit arbejdsliv med trivsel og produktivitet i fokus.

PRAKTISK INFO
Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig via linket her på siden.
Du får snarest tilsendt et link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem det gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter. To timer før webinarstart modtager du også en reminder-mail med et link til webinaret.

OBS. Det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.