Foredrag/gå-hjem-møde

Træn din hjerne

Så du kan top-performe og have det godt samtidig.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
30. september 2020
CA Odense (Coworking Plus), Kochsgade 31 C. 2. sal., Konferencelokalet, 5000 Odense C
17:00
19:30

OM ARRANGEMENTET

Under gå hjem-mødet får du kendskab til nogle enkle hjernetræningsmetoder, som du kan bruge med det samme. Foredraget bygger på den viden, som forskere har fundet frem til gennem de seneste 20 års hjerneforskning.

Taleren, Bo Staal, vil tage dig med på en rejse i den subtile eller hemmelige del af hjernens verden. Her foregår der mængder af ubevidste processer. Noget dit vågne sind ikke opdager, men som alligevel påvirker alt, hvad du foretager dig.

Du får (ny) viden med hjem og lærer:
• En enkel metode til at vælge de rigtige kampe og samle sejre i rygsækken.
• Din mentale guide til at performe sikkert og godt, når du står overfor hverdagens store og små udfordringer.
• En hjernevenlig prioriteringsguide, som hjælper dig til at holde overblikket, udnytte hjernens ressourcer og skabe fremdrift i hverdagen.
• De tre vigtigste ting at gøre, når du gerne vil kommunikere effektivt og sikkert.
Hvis du gerne vil opnå en dybere forståelse for din egen og andres adfærd og samtidig lære, hvordan du træner dig selv til bedre performance og kommunikation i hverdagen, er foredraget lige noget for dig.

Om foredragsholderen
Bo Staal er kommunikationstræner og ledelses- og stresscoach. Han har en række uddannelser inden for pædagogik, coaching, praktisk anvendt psykologi og kommunikation. Han er desuden uddannet Master Stresscoach og 4MAT Training Design (læring på hjernens præmisser).
I de sidste 25 år har han arbejdet med kommunikation og samarbejde. Siden 2007 har han levet af at coache og undervise ledere og medarbejdere i, hvordan de skaber bedre resultater i hverdagen.
Læs mere om Bo her: https://www.staalsat.dk

Målgruppe
Alle medlemmer af CA kan deltage. Du kan også deltage, selvom du ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt på ovenstående link.

Praktisk info
Arrangementet er både åbent for CA-medlemmer og folk, der ikke er medlem af CA. Du er velkommen til at invitere en eller flere kolleger med, dog skal alle tilmeldes særskilt via det overstående link.

Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.

Det er gratis at deltage. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.