Kom videre med leder-karrieren

Er du leder, eller vil du gerne være det, så kan du hos CA udvikle dine personlige kompetencer og skabe dig et stærkt netværk.

Mange CA-medlemmer arbejder med ledelse enten som strategisk disciplin eller som leder inden for HR, Økonomi, Salg og marketing eller lignende. Yderligere en del har ambitioner om at blive leder. Til forskel fra andre steder, er leder-medlemmerne i CA karakteriseret ved, at de næsten alle har en videregående uddannelse og arbejder med ledelse i et "business-miljø".

Udviklingstilbud der styrker dig og din karriere

I CA har du adgang til en række ydelser, hvor du kan supplere dine faglige og personlige kompetencer med ny inspiration og nye værktøjer. Næsten alt er allerede indeholdt i kontingentet, så det koster ikke noget at benytte tilbuddene

Foredrag og kurser

CA afholder jævnligt gå hjem-møder, hvor eksperter udefra giver et par timers inspiration. Og der er masser af temaer for ledere.

Vi holder også en række kurser med fokus på ledelse, fx 'Ny i lederjobbet', 'Mindful ledelse' og 'Coaching baseret ledelse'. Klik her for at se arrangementer målrettet ledere.

Netværksgrupper

CA har netværksgrupper for ledere i Gentofte og Aarhus, samt netværket 'mindful ledernetværk'. Derudover har vi en række netværksgrupper med faglig profil, fx salg & marketing, økonomi mv.

Mentorordning for ledere

Er du nyudnævnt leder? Få en mentor med ledererfaring, som du kan trække på .

Personprofil med leder-feedback

Få lavet en Personprofil, der kan give dig værdifuld sparring på din lederstil.

Artikler og inspiration

Læs artikler om ledelsestendenser og gode råd om ledelse.
 

Lederdage i CA

CA's lederdag er en årlig tilbagevendende konference, hvor ledere mødes til værdifuld inspiration og networking

Sidste lederdag med temaet 'Vinderkultur' blev afholdt den 19/11-15. Se evt. mere om arrangementet her: Vinderkultur

Lederdag med mening og passion 2014 - se kort opsummering.