A-Klasse. Udvidet service
og høj kundetilfredshed
til en fordelagtig pris

496,-

om måneden 

Mere end 'bare' en a-kasse

CA er unik i branchen ved at tilbyde langt mere end andre a-kasser. Udover et økonomisk sikkerhedsnet, ser vi os selv som karrierepartner for vores medlemmer. Derfor har du mulighed for at deltage i et væld af karriereudviklende tilbud, uanset om du er studerende, ledig eller i arbejde.

Kvalitet, service og tilfredse medlemmer

Gentagne undersøgelser, både egne og benchmarks mod andre a-kasser, placerer CA helt i top på medlemstilfredshed. Vi takker for anerkendelsen og lægger os i selen for at gøre vores services og tilbud endnu bedre. Tilfredshed i top

Jeg har fået en positiv, god og konstruktiv sparring på et niveau, der passer mig perfekt - både inden jeg sagde mit tidligere job op og undervejs i den efterfølgende jobsøgningsproces.
- Torben Nørskov Jensen, Senior fonderevisor og CA-medlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

Læs mere om fordelene ved CA

Gratis studiemedlem - Nyuddannet - Medarbejder - Selvstændig - Leder
CA's medlemmer arbejder typisk med ledelse, kommunikation, marketing, økonomi, HR, salg og lignende forretningsorienterede områder i erhvervslivet. Så dét er vores speciale.

 

CA's mange medlemstilbud

CA's mange unikke tilbud kan inspirere og videreudvikle dig - uanset om du søger nye udfordringer eller vil styrke dig i dit nuværende job. Og så er de fleste inkluderet i kontingentet.

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.