Gratis online-kursus: Taknemmelighed og stress

DecorativeCorona-krisen stresser. Vi bliver vi alle let urolige og usikre på, hvad fremtiden bringer. Men det er vigtigt, at vi ikke stresser os selv unødvendigt meget.

Tålmodighed, samfundssind og fællesskab, hver for sig: Det er tre vigtige ting at holde fast i. Men der er en mere: Taknemmelighed. 

Med Corona-krisen her og der og alle vegne har vi brug for at fokusere på og træne vores taknemmelighed. For når du er taknemmelig,  kan du ikke samtidig være stresset eller bekymret. Taknemmelighed påvirker kemien i hjernen. 

Derfor kan du som noget helt særligt få fri adgang i 14 dage til Rikke Østergaards kursus i Taknemmelighed og stresshåndtering med videoer, interviews og et stort øvelsesmateriale.

Rikke Østergaard er erhvervspsykolog, mentaltræner og underviser på CA's kurser om mindfulness og mentaltræning. 

Adgangen varer i 14 dage, fra du skriver dig op første gang. Du kan skrive dig op og få gratis adgang til kurset frem til den 10. maj 2020. 

 

 

Du kan stadig bruge CA - på trods af Corona

CA's kontorer er lukket - og vores kurser og fysiske medlemsaktiviteter er aflyst pga Corona - foreløbig frem til den 13. april 2020. Men du kan stadig benytte vores telefoniske rådgivning og vores online tilbud: 

Jobsøgningskurser online

CA's onlinekurser om jobsøgning + workshops. Workshops er pt aflyst, men deltag online.

Webinarer 

Deltag i CA's webinarer om LinkedIn-optimering, jobsøgning og om trivsel i arbejdslivet. 

Podcast

Lyt til CA's 3 podcast-serier 'Ledighedsbjerget', 'Scor jobbet til samtalen' og 'Det gode arbejdsliv'

Faglige onlinekurser 

Deltag i kurser om Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Photoshop, InDesign, Google Docs, Sociale Medier, SAP og Projektledelse. 

E-bøger

Hent inspiration og indsigt i CA's e-bøger om bl.a. jobsøgning, trivsel, og personlig udvikling. Læs dem på farten eller hjemme i sofaen.

Karriererådgivning

Få telefonisk sparring på dine udfordringer og gode råd til at komme videre i karrieren. Du kan også få feedback på dit CV og din ansøgning.