swipegesture

Stresshåndtering

Find gode råd til stresshåndtering eller brug vores stresscoaches.

Vidste du, at du også kan bruge CA til at håndtere stress?


Hos CA kan du både få hjælp og gode råd til forebyggelse af stress, men vi hjælper dig også gerne med reel stresshåndtering, hvis du allerede kæmper med en stresset hverdag.

Flere af CA’s karriererådgivere er også certificerede stressrådgivere, og de sidder klar med en stribe af gode råd til dig, der mangler hjælp til håndtering af stress.

Hvornår er du stresset?

Det kan være svært at kende forskel på stress og travlhed – når du har travlt, vil du oftest opleve, at du skynder dig, men at du når det, du skal, inden for din fastsatte arbejdstid.

Når du er stresset, vil du føle dig belastet af arbejdsbyrden og muligvis mærke til nogle af de gængse symptomer på stress, f.eks. hjertebanken, mavepine, søvnbesvær eller problemer med at huske.

Er du i grøn, gul eller rød zone?

Hos CA inddeler vi ofte følelsen af stress i tre forskellige zoner og sammenligner med et trafiklys – hvis du føler, at du er i grøn eller gul zone, står vores stresscoaches klar til at hjælpe dig.

Hvis du allerede nu føler dig så presset, at du er syg af stress og dermed befinder dig i rød zone, opfordrer vi dig til at søge hjælp ved egen læge.

Brug CA's karriererådgivere

Er du stresset og presset i hverdagen? Flere af CA's karriererådgivere er certificerede stresscoaches og kan hjælpe dig med stressforebyggelse og stresshåndtering.

Book karriererådgivning

E-bog om stresshåndtering

Få redskaber til at gå fra stress til ro, så det er dig der styrer stressen - og ikke omvendt. Læs e-bogen 'Stresshåndtering' og bliv klogere på, hvad stress er, og hvordan du kan håndtere den.

Download e-bog