MedlemsMatch - udvikl dit faglige og personlige potentiale

Skab kontakt med andre CA-medlemmer, der kan sparre med dig om faglige og/eller karrieremæssige udfordringer.

Hvad er MedlemsMatch?

CA har næsten 70.000 medlemmer, som er dygtige, professionelle mennesker, der er engageret alle vegne i dansk erhvervsliv. Der findes ikke ret mange emner eller problemstillinger, som der ikke er et CA-medlem, der ved noget om.  

Derfor har vi oprettet denne helt nye medlemsservice; MedlemsMatch som er et bindeled mellem CA-medlemmer, der ønsker støtte og udvikling af deres karriere. 

Man kan godt sige, at det er en form for netværk, men på en ny måde: I bliver matchet af vores robot i stedet for at finde hinanden selv. Men derudover fungerer det lige som, hvis I havde mødt hinanden til en konference eller lignende, og derefter selv havde taget initiativ til at udveksle erfaringer og problemstillinger.  
 

Hvad kan man sparre om i MedlemsMatch?

Når I er blevet matchet, bestemmer I selv, hvad I vil sparre med hinanden om. Det kan være faglige problemstillinger, karrieremæssige overvejelser eller udvikling af dine egne, personlige kompetencer. 

I første omgang tænker vi, at MedlemsMatch kommer til at køre med minimum to spor - et til faglig erfaringsudveksling og et for nyuddannede, der gerne vil have en erfaren sparringspartner til at bistå i overgangen til arbejdslivet. 
 

Hvordan bliver du matchet?

Hvis du er interesseret i at blive matchet med et af de andre medlemmer, kan du oprette en profil via det link, du har modtaget fra CA. 

Derefter kører en automatisk matchning, som finder et andet medlem, der matcher dig og dit ønske til størst muligt udbytte for jer begge to. Du får besked, så snart vi har fundet et match med din profil.  

Når du er blevet matchet med et andet medlem, er det helt op til jer, hvor meget og hvordan I vil mødes.  

Vi håber, at du har lyst til at blive en del af MedlemsMatch og er sikre på, at du vil få et stort udbytte både fagligt og socialt.  
 

Hvorfor automatisk matching?

Nogle gange har man brug for en løsning på et problem med det samme. Og det kan du få, når vi automatiserer matchingen. Matchingen kan foregå hurtigt, nogle gange med det samme, så I kan komme hurtigt i gang, og det behov, du ønsker hjælp med, kan løses hurtigt.   
 

MedlemsMatch