Hvad nu? Vi hjælper
dig med at komme videre
- i gode tider og i krisetider

496,-

om måneden

Der er sket noget. Og det er sket hurtigt. Måske har det allerede ændret noget i dit arbejdsliv. Eller måske er der ændringer på vej.

Corona-krisen har på få uger vendt op og ned på det danske arbejdsmarked. Mange virksomheder og hele brancher kæmper for at holde snuden over vandet, og fremtiden er med et slag blevet mere usikker for mange.

Vi mener, at en a-kasse ikke blot skal være et sted, hvor du får udbetalt dagpenge. Derfor får du i CA både en driftssikker a-kasse - og en skarp karrierepartner med i købet.

CA er din ven i arbejdslivet. Når det går godt. Når det ikke går så godt. Og når du gerne vil videre. Vi er der, når du har brug for det.    

Det smitter af på medlemstilfredsheden, som ligger helt i top – både i vores egne undersøgelser og i benchmarks mod andre a-kasser.

Hos CA bliver jeg guidet og får al den hjælp og støtte, jeg har brug for. CA er det optimale valg for mig.
- Lene Styner Rostock, Marketing koordinator og CA-medlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

Vi hjælper dig videre i karrieren

Få sparring på dine udfordringer og dine karrieredrømme. Deltag i kurser og workshops om karriereafklaring. Eller få inspiration i CA's e-bøger om karriereudvikling.. 

Vi tager hånd om dine bekymringer

Læs vores e-bog om stresshåndtering. Følg vores webinarer om stress og trivsel i arbejdslivet. Eller få hjælp af vores stress-coaches og mindfulness-trænere.

Vi giver dig juridisk tryghed i dit job

Er du i fare for at blive fyret? Bliver dine arbejdsforhold ændret? Med CA Advokathjælp får du et team af dygtige advokater til at hjælpe dig i ansættelsessager. 

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.