I CA er vi sammen om din udvikling og tryghed

CA er både Karrierepartner og a-kasse. Derfor hjælper vi dig både med udvikling og tryghed i dit arbejdsliv. 

Du står ikke alene. Det er en opgave vi er sammen om. Vi er sammen om din udvikling og tryghed.

CA er en a-kasse for dig, der er akademisk uddannet – eller i gang med at færdiggøre din uddannelse som akademiker.

Mange af vores 67.000 medlemmer arbejder i erhvervslivet og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier. Selve uddannelsesniveauet er dog mindre afgørende end mindsettet; et mindset, hvor udvikling er fundamentet og drivkraften. 

CA’s medlemmer vil noget mere. De vil udvikle sig. Nogle stræber efter det næste trin på karrierestigen, mens andre udforsker en helt ny karrierevej eller søger en ny balance mellem arbejde, fritid og familie. Og det er på den rejse, at CA er en rådgiver, en partner, en allieret. 

Hvorfor skal jeg vælge CA a-kasse som akademiker?

Når du som akademiker vælger CA, får du mere end bare en a-kasse. Når du melder dig ind i CA a-kasse, får du automatisk adgang til et unikt udbud af en lang række kurser, karriererådgivning, netværk og mange andre ting. 

I CA kan alle medlemmer gøre brug af vores tilbud – også medlemmer, der allerede er i job. Det er normalt ikke tilbud, man finder i en a-kasse, men derimod i en fagforening. CA karrierepartner og a-kasse er derfor den optimale løsning for dig som akademiker, der gerne vil have adgang til sådanne tilbud, men ikke nødvendigvis ønsker at melde dig ind i en fagforening. 
Læs mere om CA's mange medlemstilbud >

Meld dig ind i CA

Bliv medlem i CA med det samme og nyd godt af de mange fordele.

Meld dig ind her >

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.