Få mere for pengene!
Vælg Danmarks bedste a-kasse og få et hav af karriereudviklende medlemstilbud

Hvilken a-kasse skal du vælge? Arbejder du inden for 'business'; ledelse, økonomi, kommunikation, rådgivning eller lignende er CA det oplagte valg af a-kasse.

Udover den økonomiske sikkerhed giver CA-medlemskabet også mulighed for billig juridisk tryghed og ikke mindst et hav af gratis, karriereudviklende medlemstilbud - utvivlsomt medvirkende årsager til, at CA gennem de sidste år har haft den største relative medlemstilgang i branchen...

Det faglige tilhørsforhold er meget vigtigt for mig. Hos CA bliver jeg guidet og får al den hjælp og støtte, jeg har brug for. CA er det optimale valg for mig.
- Lene Styner Rostock, Marketing koordinator og CA-medlem

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

Service i top

CA kan bryste sig af branchens højeste medlemstilfredshed. Noget vi dagligt arbejder på at fastholde og forbedre.

Medlemstilbud

CA's mange unikke tilbud, der oftest er inkluderet i kontingentet, kan inspirere og videreudvikle dig - uanset om du søger nye udfordringer eller vil styrke dig i dit nuværende job

Kan det betale sig at skifte til CA?

Kombinationen af CA og CA Advokathjælp giver dig en af Danmarks billigste løsninger på både økonomisk og juridisk sikkerhed. Her kan du se en sammenligning af priser for CA og en række udvalgte a-kasser. 

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.