Nyheder

Decorative

NemID erstattes af MitID - hvornår kan du bruge det på ca.dk?

11. oktober 2021.

NemID bliver i løbet af 2021 og 2022 erstattet af den nye digitale løsning MitID, som lever op til de nyeste standarder for sikkerhed, så vi også i fremtiden kan færdes trygt på nettet. Indtil det er fuldt indfaset, bør du beholde dit NemID. 

 

Decorative

Dimittend: Bliv en del af 4 måneders graduateprogram i en SMV

21. september 2021

Nu har du mulighed for at komme med i et ’SMV Graduate Program for Dimittender’, hvor du bliver ansat i en lille eller mellemstor virksomhed (SMV) i 4 måneder. For at deltage i programmet, skal du være dimittend og dagpengemodtager på dimittendsats. 

Decorative

Dagpengeforslag fra S: Dimittenderne hænger på regningen

7. september 2021

Det er godt, at regeringen vil hæve dagpenge for lønmodtagere. Men skidt, at de vil gøre det ved at tage pengene fra dimittenderne. Læs mere om regeringens reform-plan, der blev præsenteret i dag. 

Decorative

Skal du med Arne på Tidlig Pension?

2. juli 2021

Fra 1. januar 2022 kan du komme på Tidlig Pension – også kaldet Arne-pensionen. Tidlig Pension giver dig mulighed for at gå på pension i op til 3 år før din folkepensionsalder, hvis du har haft et langt arbejdsliv. 

Decorative

Kun i 2021: Ret for ledige til nye kompetencer med RAR-kurser

10. marts 2021

Nu får du som ledig ret til at vælge et af de mange spændende korte kurser, som er på de regionale arbejdsmarkedsråds (RAR) positivlister.

Decorative

Ny e-bog: 12 tips til at fixe din profil på LinkedIn

4. marts 2021

Hvornår gav du sidst din LinkedIn-profil et servicetjek? Er den stadig knivskarp, eller er der plads til forbedring og en opdatering?

Decorative

Bliver du smittet af kollegaens negative energi?  

​​​​​​14. januar 2021

Dårlig stemning, brok og stress hos kolleger smitter og påvirker dig negativt, Men det kan du gøre noget ved. Det er budskabet i Rikke Øsergaards nye bog 'Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben'.

Decorative

Ledige vil beholde digitale møder – også efter corona

2. december 2020
Under coronakrisen har ledige kunnet mødes telefonisk og online med deres a-kasse. En af dem er Gitte Kokholm, der sparer 4 timer og 200 kr. på ikke at skulle møde op i a-kassen. Og hun er ikke alene. Tre ud fire ledige gerne vil fortsætte med de digitale møder. Det viser ny undersøgelse fra CA a-kasse.
Decorative

CA's nye studiepartner.dk giver en god start på studielivet

10. september 2020

Hvordan klarer man 10-meterspringet til det nye studieliv, finder en studiebolig, klarer sig godt på studiet, får en sund studieøkonomi på SU og meget mere? Det kan de nye studerende lære mere om på CA's website studiepartner.dk

du behøver ikke hedde jens

Sådan finder du din første bestyrelsespost

26. august 2020

Hvordan trodser du fordomme og barrierer og finder din første bestyrelsespost? Det sætter Laura Vilsbæk fokus på i sin nye bog - og på et online webinar i CA den 10. september. 

 

 

Decorative

Nye regler om feriedagpenge fra 1. september 2020

Med de nye ferieregler, kan du optjene feriedage i én måned og så afholde dem allerede måneden efter. Det kaldes samtidighedsferie og betyder blandt andet, at dimittender nu hurtigere optjener ret til ferie. Efter de gamle regler,  har de ellers måttet vente op til 16 måneder fra ferieoptjeningen til de har kunnet holde ferie med feriedagpenge. 

Decorative

Giv os lov til at blive i den digitale verden, Hummelgaard

15. juni 2020

Corona-krisen har vist os, at møder med ledige snildt kan klares digitalt og telefonisk. Der er ingen grund til at spole tiden tilbage til rigide krav om personligt fremmøde.

Det skriver CA's direktør Christian Friis til beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard i dagens debatindlæg i Politiken.

Decorative

Nyt lille ferieår med færre feriedage i 2020

20. maj 2020

Det nye ferieår varer kun 4 måneder og har færre feriedage end normalt, fordi der kommer nye ferieregler den 1. september. Se, hvad det betyder for din ferie i 2020.

Decorative

Skal karrieren skifte retning? Få tips til at finde din nye karrierevej

17. maj 2020

Ofte er karrierevejen kringlet og fuld af bump og omveje.
Få gode råd til hvordan du finder nye veje i karrieren og laver et godt karriereskifte.

Decorative

5 gode råd til jobsøgning under Corona-krisen

15. maj 2020

Hvordan griber du jobsøgningen an i en tid med flere ledige og færre jobs - og med en Corona-krise oveni? Her får du 5 gode råd fra Christian Kauman, der er karriererådgiver i CA.

Decorative

Flere Corona-ledige giver travlhed i CA

7. april 2020

CA’s forsikringsrådgivere har for øjeblikket travlt derhjemme med at svare på telefoner og mails fra de mange medlemmer, som kontakter CA på grund af Corona-krisen. Det handler næsten alt sammen om Corona og dagpenge. Det er især folk, der er blevet fyret, eller er bange for at blive det, men også små selvstændige og ledere, der vil høre mere om hjælpepakkerne til virksomhederne.

Decorative

Gratis online-kursus: Taknemmelighed og stress

6. april 2020

Med Corona-krisen her og der og alle vegne har vi brug for at fokusere på og træne vores taknemmelighed. For du kan ikke samtidig være stresset eller bekymret. Derfor kan du som noget helt særligt få fri adgang i 14 dage til Rikke Østergaards kursus i Taknemmelighed og stresshåndtering med videoer, interviews og et stort øvelsesmateriale.

Decorative

Se, hvem der er valgt til CA's repræsentantskab

1. april 2020

Valget til CA's repræsentantskab er afsluttet den 31. marts 2020. Stemmerne er talt op, og der er valgt nye medlemmer og suppleanter i CA's repræsentantskab. 

Decorative

Deltag i CA's 14 online jobsøgningskurser

31. marts 2020

Vi har sat strøm til CA's jobsøgningskurser, så CA's medlemmer har adgang 24/7 til 14 onlinekurser, der dækker de forskellige dele af jobsøgningsprocessen. 

Decorative

Unormale tilstande skriger på nye rutiner

27. marts 2020

Vi savner kontorkagen og kollegerne. Arbejdstid og fritid flyder sammen. Familien er der HELE tiden. Udfordringer er der nok af, når man arbejder hjemmefra på grund af Corona. Her er forslag til 10 små nye vaner til hjemmearbejdet, så det minder om en normal hverdag.

Decorative

Gik du glip af CA i 2019? Så brug os i 2020

22. januar 2020

Vidste du, at mere end 15.000 har downloadet sig til inspiration og personlig udvikling via CA i 2019? Se, hvad CA's medlemmer ellers har brugt os til i 2019 - og få inspiration til, hvordan du kan bruge CA i 2020.

Decorative

CA og Cecilia i dialog om ledige akademikere

17. januar 2020

Bølgerne gik højt i november, da beskæftigelsesborgmesteren i KBH gik i clinch med ’de dovne ledige akademikere’. Men i går var det tid til dialog, hvor Cecilia Lonning-Skovgaard havde inviteret en række af de væsentligste aktører i debatten - fagforeninger, arbejdsgivere og a-kasser - til møde på Københavns Rådhus for at få konkrete bud på, hvordan vi får løst udfordringerne med de 6000 ledige akademikere i København.

Decorative

Nu får alle ledige obligatorisk pensionsopsparing

19. december 2019

Det er vigtigt at spare op til pension – også når du i en periode af dit liv modtager en ydelse fra det offentlige. Derfor vil du fra den 1. januar 2020 få en ny obligatorisk pensionsordning, når du fx modtager dagpenge, kontanthjælp eller førtidspension. 

Decorative

Færre krav til de ledige - mere ansvar til a-kasser

18. december 2019

Der er god grund til at være glad. Meningsløse regler for ledige forsvinder – og generelt bliver livet lettere for de ledige fra den 1. januar 2020.  

Decorative

CA mener: Borgmesters usaglige synspunkter afsporer debatten om ledige dimittender

18. november 2019

Det er helt uden hold i virkeligheden, når beskæftigelsesborgmesteren i København, Cecilia Lonning-Skovgaard,  i Berlingske og flere medier beskylder nyuddannede ledige akademikere for at være luddovne og kræsne, og a-kasserne for at holde hånden over dem. Det mener CA's direktør Christian Friis i en kommentar på Altinget.dk. 

Decorative

Julefrokost for ledige

28. oktober 2019

CA vil gerne anerkende vores ledige medlemmer for jeres indsats som aktive jobsøgere og det daglige arbejde med at finde nyt arbejde. Derfor inviterer vi til julefrokost for CA's ledige medlemmer. Sidder du i opsagt stilling, er du selvfølgelig også velkommen. Det handler om netværk.

Decorative

Del dine CA-oplevelser med vores kundeambassadør

26. juni 2019

Kundeambassadører vinder frem i mange virksomheder. Forsikringsselskaber, banker og teleselskaber har dem. Og det har vi også i CA. CA’s kundeambassadør hedder Christina Børve, og hun vil gerne blive klogere på dine oplevelser med CA.

Decorative

Få indflydelse: Stil op til valg i CA

 1. oktober 2019

I andre a-kasser er det fagforeningerne, som bestemmer. I CA bestemmer medlemmerne selv med direkte valg til repræsentantskabet, der så vælger bestyrelsen. TIl marts er der repræsentantsskabsvalg, men allerede nu kan du stille op som kandidat til repræsentantskabet. 

Decorative

Nye persondataregler - CA har styr på dine data

25. maj 2018

I dag træder EU’s nye forordning om persondatabeskyttelse i kraft. Formålet med forordningen er at give dig bedre kontrol over dine personoplysninger og samtidig sikre, at virksomheder og organisationer beskytter dine persondata bedst muligt.

CA|NYT

Bliv klogere på job og karriere med CA's nyhedsbrev til folk på arbejdsmarkedet.

Tilmeld dig CA|NYT

Career Toolbox

Få studie- og karriererelevant inspiration i CA's nyhedsbrev for studerende.

Tilmeld dig Career Toolbox

Følg CA på Sociale Medier