Nyheder

Gik du glip af CA i 2019? Så brug os i 2020

22. januar 2020

Vidste du, at mere end 15.000 har downloadet sig til inspiration og personlig udvikling via CA i 2019? Se, hvad CA's medlemmer ellers har brugt os til i 2019 - og få inspiration til, hvordan du kan bruge CA i 2020.

CA og Cecilia i dialog om ledige akademikere

17. januar 2020

Bølgerne gik højt i november, da beskæftigelsesborgmesteren i KBH gik i clinch med ’de dovne ledige akademikere’. Men i går var det tid til dialog, hvor Cecilia Lonning-Skovgaard havde inviteret en række af de væsentligste aktører i debatten - fagforeninger, arbejdsgivere og a-kasser - til møde på Københavns Rådhus for at få konkrete bud på, hvordan vi får løst udfordringerne med de 6000 ledige akademikere i København.

Nu får alle ledige obligatorisk pensionsopsparing

19. december 2019

Det er vigtigt at spare op til pension – også når du i en periode af dit liv modtager en ydelse fra det offentlige. Derfor vil du fra den 1. januar 2020 få en ny obligatorisk pensionsordning, når du fx modtager dagpenge, kontanthjælp eller førtidspension. 

Færre krav til de ledige - mere ansvar til a-kasser

18. december 2019

Der er god grund til at være glad. Meningsløse regler for ledige forsvinder – og generelt bliver livet lettere for de ledige fra den 1. januar 2020.  

Yes - opholdskravet er droppet med finanslov 2020

2. december 2019

Med Finanslovsaftalen for 2020 afskaffes det opholdskrav, som gav a-kassemedlemmer med ophold i udlandet dårlligere retttigheder end andre. Det sker fra 1. februar 2020.  Tak til forligsparterne. Men CA vil især gerne takke de mange expats, der i efteråret 2018 hjalp CA og andre a-kasser med at fortælle deres historier om, hvordan de utilsigtet kom i klemme på grund af opholdskravet. Det gjorde en kæmpe forskel.  Læs hele aftalen her

CA mener: Borgmesters usaglige synspunkter afsporer debatten om ledige dimittender

18. november 2019

Det er helt uden hold i virkeligheden, når beskæftigelsesborgmesteren i København, Cecilia Lonning-Skovgaard,  i Berlingske og flere medier beskylder nyuddannede ledige akademikere for at være luddovne og kræsne, og a-kasserne for at holde hånden over dem. Det mener CA's direktør Christian Friis i en kommentar på Altinget.dk. 

Julefrokost for ledige

28. oktober 2019

CA vil gerne anerkende vores ledige medlemmer for jeres indsats som aktive jobsøgere og det daglige arbejde med at finde nyt arbejde.

Derfor inviterer vi til julefrokost for CA's ledige medlemmer. Sidder du i opsagt stilling, er du selvfølgelig også velkommen. Det handler om netværk.

Få indflydelse: Stil op til valg i CA

 1. oktober 2019

I andre a-kasser er det fagforeningerne, som bestemmer. I CA bestemmer medlemmerne selv med direkte valg til repræsentantskabet, der så vælger bestyrelsen. TIl marts er der repræsentantsskabsvalg, men allerede nu kan du stille op som kandidat til repræsentantskabet. 

Regeringen vil skrotte opholdskravet - gør det nu!

26. august 2019

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og et politisk flertal vil fjerne opholdskravet - men muligvis først ved næste finanslov. Men gør det ASAP - for hver dag koster det folk dagpengeretten, mener Christian Friis, der er direktør i CA. Han anbefaler også, at ministeren sætter embedsværket i gang med at lempe på dokumentationskravene for ophold i andre EU-lande inden da.

Fejl i BT og Berlingske i dag om dagpengeregler

1. juli 2019

Fra 1. januar 2020 slipper ledige for to regler, nemlig at man ikke længere logge ind på Jobnet for at se på jobopslag hver syvende dag, og at man ikke skal søge job de sidste seks uger, hvis man har fået et job, skal på barsel eller efterløn.
BT og Berlingske har skrevet i dag, at de ledige slipper for de to regler allerede fra den 1. juli. 
MEN DET ER ALTSÅ FORKERT! Reglerne bliver først fjernet fra den 1. januar 2020, som det også fremgår at dette link: https://bm.dk/…/indsatsen-for-ledige-bliver-gennemgribende…/

Del dine CA-oplevelser med vores kundeambassadør

26. juni 2019

Kundeambassadører vinder frem i mange virksomheder. Forsikringsselskaber, banker og teleselskaber har dem. Og det har vi også i CA. CA’s kundeambassadør hedder Christina Børve, og hun vil gerne blive klogere på dine oplevelser med CA.

Opholdskravet - test om du bliver ramt

20. december 2018

Så fik regeringen og Dansk Folkeparti desværre vedtaget deres opholdskrav i Folketinget i dag. CA er imod opholdskravet, fordi det rammer medlemmer i flæng, blot fordi de har boet i udlandet. Læs mere om opholdskravet - og test om du selv bliver ramt.

Regering ændrer opholdskrav - et kæmpeskridt i den rigtige retning, men ikke godt nok

13. december 2018

Regeringen og Dansk Folkeparti ændrer lovforslaget om opholdskrav, så det er på 7 år inden for de seneste 12 år, i stedet for 7 år inden for 8 år. Det er et kæmpeskridt i den rigtige retning, men ikke godt nok fordi det stadig rammer medlemmer med tilbagevirkende kraft, mener CA. 

CA på Christiansborg: Drop opholdskravet

28. november 2018

CA's direktør Christian Friis er måske ikke den skarpeste til selfies. Til gengæld var hans argumenter knivskarpe, da CA's delegation lagde vejen forbi Beskæftigelsesudvalget i Folketinget i dag, for at fortælle om nogle af de udfordringer, der er ved lovforslaget om et opholdskrav som betingelse for at få dagpenge.

Netværksmøde for selvstændige 27/11: Branding og Content Marketing

Møde i CA's netværk for selvstændige erhvervsdrivende i CA Gentofte.

Rikke Østergaaard fortæller, hvordan hun med succes har arbejdet med branding og content marketing - senest med bogen TAK!.

Desuden er der networking og erfaringsudveksling på programmet. 

Indhentet af fortiden – opholdskrav rammer familier i Danmark

21. oktober 2018

Selvom familien Kongstadt Michaelsen for længst er hjemme igen fra to år i Australien, bliver de ramt af regeringens nye lovforslag om et opholdskrav, så de mister dagpengeretten i fire år. Urimeligt, at lovgive med tilbagevirkende kraft, mener CA.

Hvorfor er mit arbejde mindre værd? Danskere i udlandet måber over nyt opholdskrav

12. oktober 2018

Hvem arbejder du for? Det taler danskerne i udlandet meget om for tiden. For fra nytår mister flere tusinder deres ret til dagpenge, hvis de arbejder for den forkerte virksomhed. En af dem er Lise Møller Frikke, der overvejer at blive i USA, hvis regeringens forslag om et opholdskrav bliver vedtaget.

Opholdskrav rammer danskerne i udlandet med tilbagevirkende kraft

4. oktober 2019

Familien Schønwandt i Sydney skal træffe en stor beslutning meget snart. Skal de rejse hjem før tid, eller skal de blive i 2 år som planlagt, og miste deres dagpengeret i 7 år? For mange andre danskere, der er eller har været i udlandet, er der ikke noget valg. 6.500 danske statsborgere er allerede fanget af regeringens nye opholdskrav med tilbagevirkende kraft, selvom reglerne først træder i kraft til nytår. Det er dybt kritisabelt, mener CA.

Færre krav til de ledige - mere ansvar til a-kasser

25. august 2018

Der er god grund til at være glad. Meningsløse regler for ledige forsvinder – og generelt bliver livet lettere for de ledige med den brede aftale om beskæftigelsesindsatsen, der blev aftalt mellem regeringen, S, DF, SF og R den 23. august 2018

”Det er det mest deprimerende hårde jeg har prøvet”

20. juni 2018

Hygger nyuddannede sig på dagpenge? Ikke Karoline Østergaard, der blev udfordret på selvtilliden, da hun blev ledig efter uddannelsen. Men med netværk, virksomhedspraktik og CA's Joy Ahlström som sparringpartner fik Karoline hul på bylden og to nye job. 

Trivsel i jobbet - 4 nye webinarer

13. juni 2018

Trivsel er en forudsætning for, at du kan gøre dit arbejde bedst muligt. God trivsel smitter og skaber et godt arbejdsmiljø, hvor du går til dit arbejde med entusiasme, lyst og begejstring. Hvem ønsker ikke det?

Derfor sætter CA fokus på trivsel i jobbet med fire nye webinarer, som tager fat i 4 relevante områder, som har betydning for din trivsel i jobbet.  

Nye persondataregler - CA har styr på dine data

25. maj 2018

I dag træder EU’s nye forordning om persondatabeskyttelse i kraft. Formålet med forordningen er at give dig bedre kontrol over dine personoplysninger og samtidig sikre, at virksomheder og organisationer beskytter dine persondata bedst muligt.

Se, hvem der blev valgt til CA's repræsentantskab

4. april 2018

Stemmerne er talt op, valget er slut. Tillykke med valget til de nyvalgte medlemmer og suppleanter i CA's repræsentantskab - og tak til alle kandidaterne for at stille op til valget. 

Lønsikring - med eller uden a-kasse

16. marts 2018

Et par store forsikringsselskaber introducerer i disse år private lønforsikringer som alternativ til a-kassemedlemskab. Der er væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på.

Konflikt - Hvordan er du stillet?

15. marts 2018

Der er varslet konflikt for ansatte i staten, kommunerne og regionerne med tidligst start d. 4. april 2018. A-kasserne må ikke udbetale ydelser til medlemmer, der er konfliktramt, da dagpengesystemet ikke må bruges til at finansiere en konflikt, men her kan du læse nærmere om, hvad der gælder for dig i forhold til ydelser fra CA.

Regeringens skatteaftale straffer danskere, der arbejder uden for EU

7. februar 2018

Regeringens aftale med Dansk Folkeparti om lavere skat på arbejde, som blev indgået den 6 februar,  kommer reelt til at straffe danskere, der tager arbejde i udlandet. Blot 13 måneders ophold uden for EU/EØS vil kunne afskære dig fra dagpenge i op til 7 år, når du kommer hjem igen. 

CA Advokathjælp - nu også for CA-medlemmer med egen virksomhed

1. februar 2018

CA Advokathjælp er klar til at hjælpe endnu flere CA-medlemmer - nu også selvstændige og freelancere.

 

Frivilligt artbejde: To Skridt frem og et tilbage

4. januar 2018

Lovændring fra 1. januar skal lempe og forenkle reglerne for frivilligt, ulønnet arbejde. Men er i realiteten et tilbageskridt for de ledige

Få indflydelse: Stil op til valg i CA

1. oktober 2017

I andre a-kasser er det fagforeningerne, som bestemmer. I CA bestemmer medlemmerne selv med direkte valg til repræsentantskabet, der så vælger bestyrelsen. TIl marts er der repræsentantsskabsvalg, men allerede nu kan du stille op som kandidat til repræsentantskabet

Nye kursusforløb - nu med Flipped Classroom

4 .maj 2017

Nu kan du lære på en helt ny måde med CA. Med de anderkendte Flipped Classroom-principper vender vi undervisningen på vores kurser på hovedet - så du får læring både før, under og efter selve kurset. 

 

 

Ny kursuspartner giver 20 % rabat til CA-medlemmer

17. august 2016

CA samarbejder med en række kursusvirksomheder, som giver rabat til CA-medlemmer på kurser og efteruddannelse. Nu kan du også få rabat hos kursusvirksomheden Nohrcon på kurser inden for økonomi, udbud, byggeri og personlig udvikling.

Servicekultur sikrer CA flest tilfredse medlemmer - igen

15. august 2016

MSI Research: CA leverer exceptionelt resultat i den årlige a-kasse-benchmark, hvor CA for fjerde år i træk har de mest tilfredse medlemmer. Den høje medlemstilfredshed skyldes en rodfæstet servicekultur og en løbende evaluering på alle kontaktpunkter med kunderne, fortæller CA's direktør Christian Sørbye Friis.

Do you want to shadow a Nestlé employee?

8. juli 2016

Are you a student or a jobseeker below the age of 30? Do you want to get a feeling of how it is to work in a global company? Now is your chance! Nestlé in Copenhagen is inviting you inside to shadow one of their employees.

Ja, ledige har også brug for ferie!

28. juni 2016

Ledige har sværere ved at få holdt ferien, fordi jagten på det nye job nemt kan komme til at fylde alle aspekter af tilværelsen. Men det er vigtigt med et afbræk fra jobsøgningen, for at lade batterierne op. Det fortæller karriererådgiver John Brøndum fra CA Karrierepartner og a-kasse.

Ny formand og bestyrelse i CA

23. juni 2016

CA's repræsentantskab har valgt en ny bestyrelse med en fin balance mellem ledere, lønmodtagere og selvstændige - og en studerende på nippet til at bliver færdig på AU-BSS. Læs mere om Mette, Tine, Klaus, Palle, Maria, Hans Peter og Rikke, som tilsammen udgør CA's nye seje bestyrelse.

De blev valgt ind i CA's repræsentantskab

1. april 2016

I marts 2016 var der valg til CA's repræsentantskab. Der skulle vælges 13 kandidater og 10 suppleanter. Se hvem der er valgt som henholdsvis medlemmer af og suppleanter til CA’s repræsentantskab, der næste gang mødes den 29. og 30. april.

Nyt netværk for ledere i Aarhus

5. januar 2016

Blandt CA's 55.000 medlemmer sidder mange med lederansvar ude i erhvervslivet eller i det offentlige. På mange måder er CA det ideelle forum for at finde ligesindede til sparring omkring ledelsesmæssige problemstillinger, udveksling af erfaringer og til at finde inspiration og nye vinkler på ledelsesudfordringen. Derfor holder CA opstartsmøde for en ny netværksgruppe for ledere med base i Aarhus - det sker tirsdag den 12. januar 2016.

 

Info-møder om valg: Indflydelse, tapas og Goal Mapping

4. december 2015

Kom til info-møder om repræsentantskabsvalget.Vi giver Tapas og du får mulighed for at møde nogle af de nuværende repræsentanter, og høre mere om arbejdet i CA's repræsentantskab.

Du får også et indblik i Goal Mapping, der effektivt kan hjælpe dig med at visualisere og nå dine mål. Mød CA-karriererådgiver Katalin Kõnya, der selv brugte Goal Mapping til at blive verdensmester i Kickboxing.

Et skud vinderkultur

30. november 2015

Årets lederdag den 19. november handlede om vinderkultur, og hvordan det mentale mindset har indflydelse på den daglige performance. Jægersoldaten fortalte om ledelse på liv og død  i teams, der hele tiden skal præstere 120 %. Mentaltræneren og hjerneforskeren fortalte, hvordan det ér muligt at træne hjernen til at træffe mere rationelle beslutninger. OL-bronzevinderen fortalte om rendyrket vinderkultur, og Brøndbytræneren fortalte om mandskabspleje og fokus på den lange bane i pressens søgelys. 

Julefrokost for ledige

20. november 2015

Få et afbræk fra jobsøgningen. Det er igen tid til den traditionelle julefrokost for jobsøgende i CA: Ved juletid holder mange arbejdspladser fest for deres medarbejdere, for at anerkende deres indsats. CA vil gerne anerkende vores ledige medlemmer for jeres indsats som aktive jobsøgere og det daglige arbejde med at finde nyt arbejde. Derfor inviterer vi til julefrokost for CA's ledige medlemmer. Deltagelse er gratis.

Frank har ansat 100 kandidater på 1 år - er du den næste?

13. november 2015

På et år har Firebrand Academy rekrutteret 100 højtuddannede konsulenter til IT-virksomheder rundt om i Danmark. Og de skal bruge flere kandidater, så der er god grund til at tage en snak med direktør Frank Højgaard fra Firebrand Academy på Company Day den 19. november i Aarhus.

Stigende tilfredshed med a-kasserne – CA i top

1. november 2015

En ny benchmark-undersøgelse blandt 10 a-kasser viser stigende medlemstilfredshed - Allerbedst går det for CA, som har de mest tilfredse medlemmer. 

CA er også rykket helt i top på Trustpilots liste over brugeranmeldelser blandt a-kasser.

 

Dagpengereformen: Gode tiltag – Skidt at de ledige hænger på regningen.

22. oktober 2015

3 karensdage og færre dagpenge til dimittender uden børn - men først fra 1. januar 2017.
Det blev prisen for en række ellers gode tiltag, der gør det nemmere at tage kortvarigt arbejde og genoptjene dagpengeret. Lavere dagpenge kommer til at presse dimittender på økonomien, mener CA's direktør Christian Sørbye Friis.

Ringere dagpenge til dimittender kan smadre arbejdsløshedsforsikringssystemet

21. oktober 2015

En række politikere er fremme med overvejelser om at sænke dimittendsats for højtuddannede, for til gengæld at kunne skære ned på antallet af karensdage, som foreslået af Dagpengekommissionen.

"Vælger man at gøre arbejdsløshedsforsikringen væsentligt ringere for de nyuddannede, risikerer vi at skabe en situation, hvor store dele af de højtuddannede simpelthen vælger arbejdsløshedsforsikringen fra efter endt uddannelse og muligvis aldrig melder sig ind i en a-kasse. Det vil i længden være rigtig farligt for hele ideen om et arbejdsløshedsforsikringssystem, hvis de højtuddannede begynder at lade være med at forsikre sig", skriver CA's direktør Christian Sørbye Friis i åbent brev til politikerne.

Det mener de højtuddannede ledige om Dagpengekommissionens forslag

19. oktober 2015

CA har den 19. oktober gennemført en undersøgelse blandt CA’s 3.110 ledige medlemmer om deres økonomiske situation som ledige, og om deres holdning til dagpengekommissionens forslag.

Gode forslag fra Dagpengekommissionen – Nu er det op til Folketingets partier at tage fælles ansvar for en bred løsning

19. oktober 2015

Dagpengekommissionen har spillet en god bold over på politikernes banehalvdel. Nu må Folketingets partier tage ansvaret på sig og få skubbet bolden det sidste stykke i mål. Det mener Christian Sørbye Friis, der er direktør i CA Karrierepartner og a-kasse.

Få indflydelse: Stil op til valg i CA

1. oktober 2015

Mange andre a-kasser styres af fagforeninger, men i CA vælger medlemmerne selv ledelsen. Repræsentantskabet er den øverste myndighed i CA. 13 ud af 26 medlemmer er på valg i 2016. Gør som Stine og Mohammad. Stil op og bliv en del af repræsentantskabet. Det giver netværk og indflydelse på udviklingen i CA. 

Masser af jobs og speeddates på Company Day

28. september 2015

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day i CA’s lokaler i Gentofte. Det kom der masser af skarpe jobmatch ud af. Trustpilots rekrutteringschef gav 5 stjerner til Company Day. CA kan også hjælpe din virksomhed med at finde kandidater - gratis.

7 gode råd til de nye studerende

14. september 2015

Brug din studiegruppe. Find nogle gode studievaner. Lad dig ikke slå ud af lavere karakterer. Det er nogle af de gode råd til de nye studerende på de videregående uddannelser -  som vi har fået fra de erfarne studerende, der har deltaget i en undersøgelse om studieliv, som CA Karrierepartner og a-kasse har lavet i august 2015. 

Jagten på studiejob presser nye studerende

14. september 2015

Studiestart er samtidig start på jagtsæsonen på studiejob. Det gælder også for de helt nystartede studerende. I løbet af det første studieår får 2 ud af 3 studiejob – og det giver problemer med at finde balancen mellem studie, fritid og studiejob, viser ny undersøgelse fra CA.

Vinderkultur - Lederdag i CA

3. september 2015

Temaet for årets lederdag er vinderkultur, hvor vi sætter fokus på det mentale mindsets indflydelse på den daglige performance. Mød jægersoldaten, Brøndbytræneren, Audi-direktøren, OL-vinderen, forskeren og erhvervssociologen.

Fra drøm til virkelighed - gode støttemuligheder til iværksættere

26. august 2015
Innovationsfonden har et par rigtig gode muligheder for projektstøtte til gode idéer, som ellers let kan komme til at leve et langt og ensomt liv på bunden af en smårodet skrivebordsskuffe. Læs mere om mulighederne for at blive Iværksætterpilot eller InnoBooster.
 

Sådan spotter du løgnen

4. juni 2015

Lyver sælgeren? Siger du altid sandheden til chefen? Kan du afsløre modpartens bluff i en forhandling? Det kan Michael Sjøberg, som er ekspert i løgn. Han underviser advokater og forretningsfolk i at spotte løgn og ømme punkter og afslører her, hvordan man gør.

Få professionelt foto til CV/Linkedin

28. maj 2015

Få  et nyt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil – og tilmed for ”en billig penge”. CA afholder løbende foto-sessions, så du kan få taget et godt og vellignende billede.

 

Nu kan du arbejde flere timer som frivillig

10. marts 2015

Strenge regler for lediges deltagelse i frivilligt ulønnet arbejde lempes nu i en forsøgsperiode. I perioden fra den 23. marts 2015 til den 20. marts 2017 kan man som ledig deltage i op til 15 timer frivilligt ulønnet arbejde om ugen - hvor det hidtil kun har været op til 4 timer om ugen.

Bliv klogere på livet som konsulent - hos Rambøll den 18/3 i KBH og den 26/3 i Aarhus

9. marts 2015

Har du brug for inspiration til din fremtid, og drømmer du om et job i konsulentbranchen? Kom på besøg hos Rambøll Management Consulting - som er et af Nordeuropas største konsulenthuse - og bliv klogere på livet som konsulent. I København den 18. marts og Aarhus den 26. marts.

Sådan får du mig til at blomstre - Gå hjem-møder i fire byer

6. marts 2015

Forfatter og foredragsholder Thomas Skelbo tager dig med foredraget ”Sådan får du mig til at blomstre!” med på en spændende rejse ind i blomsternes verden som en stærk metafor med blomster som udgangspunkt, får du lejlighed til at reflektere over dine egne og andres behov og får strategier til at øge din bevidsthed og tage ansvar for din egen og andres vækst.

Nyhed: Billigere og bedre lønsikring

13. februar 2015

CA kan nu tilbyde en ny og væsentligt billigere lønsikring. 

CA Lønsikring er på mange punkter en bedre løsning end CA PLUS tillægsforsikring, som nu udfases. 
 

New CA workshop in english: Goal Mapping - transform your dreams into achievable goals

10. februar 2015

Katalin Kõnya used Goal Mapping to become Kickboxing World Champion. Now you can learn Goal Mapping from Katalin on CA's newest workshops. 

 

Nyt look til CA

2. februar 2015

CA har fået ny hjemmeside og nyt visuelt design. Men hvorfor nu det?

Business Freedom - Oplev Eric Edmeades i Speakers Club - 30 gratis CA-pladser

29. januar 2015

Kom til Speakers Club og oplev den internationalt anerkendte Business-speaker og serie-entreprenør Eric Edmeades - sammen med serie-iværksætter og Personal Leadership speaker Thomas Rex Frederiksen.

Find din medarbejder på Company Day - Det gør Nestlé og mange andre

7. januar 2015

Kom til Company Day i CA med din virksomhed - og mød relevante kandidater face-to-face. Næste Company Day er den 25. marts. Det er gratis og hamrende effektivt.

 

Nytårsord fra direktøren

6. januar 2015

Faldt ledigheden i 2014? Hvad betyder beskæftigelsesreformen for CA? Kender du CA's mange nye tilbud? Bruger du CA som din karrierepartner?

CA's direktør Christian Sørbye Friis opsummerer på året, der gik - og ser frem mod 2015.
 

2 ud 3 bruger test i rekrutteringen

30. december 2014

To ud af tre virksomheder tester kandidaterne, inden de ansætter. Det viser ny undersøgelse fra CA a-kasse. Især personlighedstesten er blevet en særdeles udbredt måde at teste jobsøgere på.

Julefrokost skabte nye netværk for ledige

23. december 2014

Cirka 100 ledige medlemmer holdt fri fra jobsøgningen og tog til julefrokost for at netværke og hygge med hinanden i CA’s lokaler i Gentofte og i Aarhus. TV2 kom også forbi i Aarhus - så klik ind og læs artiklen eller se reportagen fra julefrokosten.

Hurtig ansøgning forbedrer jobchancerne

17. december 2014

På de fleste stillingsopslag er der en ansøgningsfrist, men pas på med at tage den bogstaveligt. Mere end hver anden virksomhed indkalder til samtaler inden fristen er udløbet, og chancen for at blive indkaldt til samtaler er større, jo før du sender din ansøgning.

 

 

Ny rapport: CA bedst til klagesager

24. november 2014

Når medlemmerne klager over en afgørelse i deres a-kasse, er der ofte god grund til klagen. I snit laver a-kasserne fejl i hver syvende klagesag. Det gælder dog ikke for CA, som havde færrest fejl af alle a-kasser.

Hvor mange job skal du søge?

3. juli 2014

Som ledig skal du være aktivt arbejdssøgende. Men hvad betyder det? Er der et bestemt antal job, du skal søge hver uge eller måned? Hvad gør du i ferieperioder, hvis der er færre job at søge? Og skal du stadig søge job, selvom du skal starte i job om en måned?

Hold nu fri i ferien

1. juli 2014

Sidste dag på jobbet inden ferien. skrivebordet er ryddet, og ansvar og de resterende opgaver er uddelegeret, så du er klar til at holde ferie med god samvittighed. Sådan burde det være, men mange tager arbejde med på ferien.

Ny reform af beskæftigelsesindsatsen

19. juni 2014

Den 18. juni er der indgået en bred politisk aftale om beskæftigelsesindsatsen.Lovgivningen forventes vedtaget i efteråret 2014. Nogle elementer træder i kraft fra 1. januar 2015, mens andre først forventes at træde i kraft 1. juli 2015.

CA|NYT

Bliv klogere på job og karriere med CA's nyhedsbrev til folk på arbejdsmarkedet.

Tilmeld dig CA|NYT

Career Toolbox

Få studie- og karriererelevant inspiration i CA's nyhedsbrev for studerende.

Tilmeld dig Career Toolbox

Følg CA på Sociale Medier